İstanbul / Küçükçekmece Yıldırım Beyazıt Özel Eğitim Anaokulu

Telefon:0212 697 97 67 Adres:İSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD. YILDIRIM BEYAZIT ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO: 48 İÇ KAPI NO: 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL Web Sitesi:https://yildirimbeyazitozelegitim.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Küçükçekmece Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Küçükçekmece Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Küçükçekmece Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://yildirimbeyazitozelegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul Öncesi Eğitim ve Özel eğitim alanında, özel eğitime ihtiyacı olan özel çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile onların, daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak ulusal ve uluslar arası düzeyde kaliteli eğitim kurumu olmak.
MisyonOkulumuzda eğitim alan farklı özellikteki özel gereksinimli öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları ile tüm gelişim alanlarını desteklenmesi, toplumsal hayata katılımlarının sağlanması, eğitim kadromuzun mesleki gelişiminin sağlanması, ailelerin de bilgilendirilmesi ve eğitime katılmasıyla okul-aile işbirliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerimizi gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirerek bir üst eğitim kademesine hazırlanmasını sağlamaktır.
Telefon0212 697 97 67
AdresİSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD. YILDIRIM BEYAZIT ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO: 48 İÇ KAPI NO: 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://yildirimbeyazitozelegitim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD. NO:48/1 KÜÇÜKÇEKMECE
Ulaşım20KM - 2KMOKULUMUZA 98S VE 79Y NUMARALI OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden Uzaklık20KM - 2KM
Servis BilgisiOKULUMUZDA TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTA OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ OLARAK SERVİS HİZMETİNDEN FAYDALANMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri60
Ders Saatleri09.30 - 14.30
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı60
  • Derslik Sayısı12
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı3
Kaynak:https://yildirimbeyazitozelegitim.meb.k12.tr/34/15/765956/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)