İstanbul / Küçükçekmece Toki Nilüfer Anaokulu

Telefon:0212 470 16 20 Adres:Atakent Mah. 223. Cad. 213.Sok Güneşpark 2 Evleri Yanı No12 Halkalı / Küçükçekmece / İstanbul Web Sitesi:https://tokiniluferanaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Küçükçekmece Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Küçükçekmece Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Küçükçekmece Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://tokiniluferanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon• İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta, yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek,
• Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık,
• Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,kendine güvenli,çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
MisyonSevgiyle yaklaşan birçok kucağın her an açık olduğunu hissettirerek onları güvenli, sağlıklı, mutlu ve bilgili yaşama hazırlıyoruz.
Biz çocuklara sadece nereye gideceklerini değil, aynı zamanda bu hedefe nasıl ulaşabileceklerine ait temel becerileri ve öz güveni öğretiyoruz.
Çocuklarımızın bağımsız, uyumlu ve mutlu bireyler olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.
Çocuklarımızın araştırarak, düşünerek ve inceleyerek öğrenmekten zevk almalarını sağlamaya çalışıyoruz.
Akademik güçlenmenin yanı sıra başarılarının yolunu açacak olan sosyal becerilerin gelişimini sağlamaya çalışıyoruz.
Başarılar• "Nilüfer Çiçekleri Kardeşlerini Unutmadı" projesini uygulayarak, minik çocuklarımızın yardıma ihtiyacı olan kardeşlerini fark edip onlar için el ele verip örnek bir davranış teşkil etmiştir.Uygulamamız toplumda yaşayan her bireyin empati kurma, aynı şartlarda olmayan diğer bireylere katkıda bulunma modelini oluşturmuştur.
• Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi, bu konuda gayret gösteren okulların "Beyaz Bayrak" ve "Sertifika" ile ödüllendirilmesine karar verilmiştir.
OKULUMUZ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BEYAZ BAYRAK PROJESİ DENETİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAMIŞ OLUP "BEYAZ BAYRAK VE SERTİFİKA" İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.
• İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen konferansta sunulmaya değer başvurudan dolayı " İYİ ÖRNEKLER BAYRAĞI " almaya hak kazanmıştır.
• Toki Nilüfer Anaokulu olarak Comenius week 2011 projesine katıldık.
Telefon0212 470 16 20
Faks0212 470 16 21
AdresAtakent Mah. 223. Cad. 213.Sok Güneşpark 2 Evleri Yanı No12 Halkalı / Küçükçekmece / İstanbul
İnternet Sitesihttps://tokiniluferanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHALKALI- KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Ulaşımİlçe Merkeze uzaklık 5 km ,İl Merkeze uzaklık 23 km
Servis BilgisiSÜREN TURİZM
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı152
  • Derslik Sayısı7
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tokiniluferanaokulu.meb.k12.tr/34/15/971949/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)