İstanbul / Küçükçekmece Sefaköy 100. Yıl İlkokulu

Telefon:0 212 6983895 Adres:İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi No 82 Küçükçekmece Sefaköy/İSTANBUL Web Sitesi:https://sefakoyyuzuncuyil.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Küçükçekmece Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Küçükçekmece İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Küçükçekmece İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sefakoyyuzuncuyil.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; Donanımı ve fiziki yapısıyla, eğitimi ve öğretimiyle ,dinamik ve özgün çalışmalarıyla, her alanda kazandığı başarılarla , sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan, bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonMisyonumuz; Anasınıfı ve İlkokul çağındaki bireylere; yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek, kendini gerçekleştirmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, hak ve sorumluluklarını bilen, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.
Telefon0 212 6983895
Faks(212) 472 9654
Adresİnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi No 82 Küçükçekmece Sefaköy/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://sefakoyyuzuncuyil.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulun güneyinde semt merkezi ve Tevfik Bey Mahallesi,kuzeyinde Halkalı, doğusunda Çınar Yolu Caddesi ve TEM otoyolu, batısında Halkalı Caddesi yer alır.
UlaşımOkul, Küçükçekmece ilçesi Sefaköy semtine bağlı İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi üzerindedir.Semt merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır.Okulun önünde cadde üzerinde okulun adıyla anılan otobüs durağı mevcuttur. Bu durak kullanılarak 89İ ve 98İ otobüsleri ile Aksaray-İkitelli, Bakırköy-İkitelli yönlerine ulaşım sağlanabilir.Ayrıca okulun önünden geçen minibüslerle 10 dakika içerisinde metrobüs durağına ulaşılabilir.Yine Anadolu yakasından ve Mecidiyeköy yönünden metrobüse binip Küçükçekmece Belediyesi durağında inilmek suretiyle otobüs ya da minibüslerle 10 dakika içerinde okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkul, Küçükçekmece ilçesi Sefaköy semtine bağlı İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi üzerindedir.Semt merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlama: 09:00
Bitiş : 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal gaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerSatranç Çalışmaları
Zeka Oyunları çalışmaları
Geleneksel çocuk oyunları
Futbol turnuvaları
ProjelerYürütülen Projeler:
Beyaz bayrak
Beslenme dostu
Harezmi Eğitim
  • Öğretmen Sayısı66
  • Öğrenci Sayısı1626
  • Derslik Sayısı45
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sefakoyyuzuncuyil.meb.k12.tr/34/15/740789/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)