İstanbul / Küçükçekmece İkitelli Ortaokulu

Telefon:0212 495 08 66 Adres:MEHMET AKİF MAH. ŞEHİT ALBAY RIDVAN ÖZDEN CAD. IKITELLI ORTAOKULU BLOK NO 3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL Web Sitesi:https://ikitelliortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Küçükçekmece Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Küçükçekmece Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Küçükçekmece Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ikitelliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. İkitelli Ortaokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
MisyonBir kurumun varlık sebebi; ‘Niçin varız?’ sorusunun cevabıdır. Bir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. İkitelli Ortaokulunun misyonu; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.
Telefon0212 495 08 66
Faks(212) 495 0866
AdresMEHMET AKİF MAH. ŞEHİT ALBAY RIDVAN ÖZDEN CAD. IKITELLI ORTAOKULU BLOK NO 3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://ikitelliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMehmet Akif Mahallesi Sağlık Ocağı Yanı
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir.Dolmuş - Halk Otobüsü - Metro
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir.
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı162
  • Öğrenci Sayısı3504
  • Derslik Sayısı47
  • Atölye Sayısı3
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ikitelliortaokulu.meb.k12.tr/34/15/740927/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)