İstanbul / Küçükçekmece Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://gultenozaydincpl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemizde ve çevremizde sektörel faaliyetleri yönlendirebilen, güncel teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrencilerin yetiştirildiği ve ilgili diğer kurumlara örnek olabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi arzu ve yeteneklerini de dikkate alarak, çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen donanımlı insan gücü olarak yetiştirebilmektir.
BaşarılarOkulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında, meslek liseleri içerisinde en yüksek puanla öğrenci alan 2. okul olmuştur. (Sağlık Meslek Liseleri ve tek bir alanda eğitim veren okullar sıralamaya dahil değildir.)
Telefon02124702440
Faks02124702441
AdresAtatürk Mahallesi Öztürk Sokak No1 Küçükçekmece/İstanbul
İnternet Sitesihttps://gultenozaydincpl.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMerkezSefaköy ve Yenibosnadan kalkan Mehmet Akif Mah. dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Batıbahat hastanesini geçtikten sonra Garanti bankasının önündeki ışıklarda ineceksiniz okul tam karşınızda.Avcılardan gelecek olanlar 76O Avcılar/Otogar otobüsleri ile gelip Halkalı´yı geçtikten sonra Arenapark AVM önünde inip ikitelli cad. yönünde 5 dakika ikitellinin içine yürüyeceksiniz.
Merkezden UzaklıkMerkez
Servis BilgisiVar
Kontenjan Bilgileri2021-2022 eğitim öğretim yılı
Anadolu Lisesi: 250
Anadolu Meslek Lisesi : 135
Ders SaatleriDers Başlama: 07:30
Ders Bitiş : 18:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda bir çok spor dalında takımlar olmakta olup bunların arasında Kürek Takımı, Badminton, Atletizm, Fitness, Geleneksel oyunlar, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa tenisi, Futsal etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 2015 yılından itibaren Uluslararası Robot Yarışmalarına kendi projeleri ile katılmaktadır. Ayrıca Fizik Olimpiyatlarında kendisine yer bulmuş olan okulumuz bilimsel etkinliklerde her yıl daha da başarılı olmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı94
  • Öğrenci Sayısı1549
  • Derslik Sayısı30
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://gultenozaydincpl.meb.k12.tr/34/15/752779/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)