İstanbul / Kartal Öğretmen Selma Akay İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:2163774457 Adres:Yakacık Yeni Mahalle Mühürdar Caddesi No2 Yakacık/Kartal/İstanbul
5 KM.
Kartal´dan Yakacık istikametinde olan tüm minübüsler okulumuzun önğnden geçmektedir. ayrıca Kadıköy-Uğurmumcu iett si olan 21U, Altbostancı-Uğurmumcu iett 17S, Üsküdar-Uğurmumcu iett 16U okulumuzun önünden geçmektedir.
Web Sitesi:https://ogretmenselmaakayiho.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Kartal Okulları, İstanbul İmam Hatip Ortaokulları, İstanbul Kartal İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul Kartal İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://ogretmenselmaakayiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğe yön veren " İlkleri ve Enleri" çıkaran; yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış, topluma önderlik edecek, manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen, öncelikli olarak tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonSoran,sorgulayan, sürekli kendini yenileyen,sürekli öğrenen; Problemlere çözüm üreten,yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, sosyal hayatta kendisine rahatça yer bulan, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade eden, tarih bilincine sahip, geçmişinden güç ve ilham alan, bugününü yorumlayan, öğüt vermekten çok öğrendiklerini yaşayarak örnek olmanın önemine inanan, belli kalıplara ve önyargılara mahkum olmadan dinini orijinal kaynağından okuyup anlayabilme amacı güden, dini temsil yeteneklerine sahip, başarıya odaklı çalışkan ve yüksek kariyerli bireyler yetiştirmektir.
Telefon2163774457
Faks2164519099
AdresYakacık Yeni Mahalle Mühürdar Caddesi No2 Yakacık/Kartal/İstanbul
5 KM.
Kartal´dan Yakacık istikametinde olan tüm minübüsler okulumuzun önğnden geçmektedir. ayrıca Kadıköy-Uğurmumcu iett si olan 21U, Altbostancı-Uğurmumcu iett 17S, Üsküdar-Uğurmumcu iett 16U okulumuzun önünden geçmektedir.
İnternet Sitesihttps://ogretmenselmaakayiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKARTAL-YAKACIK
UlaşımKartal´dan Yakacık istikametinde olan tüm minübüsler okulumuzun önğnden geçmektedir. ayrıca Kadıköy-Uğurmumcu iett si olan 21U, Altbostancı-Uğurmumcu iett 17S, Üsküdar-Uğurmumcu iett 16U okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden Uzaklık5 KM.
Ders Saatleri08.50-15.25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutbol, Voleybol, Masa Tenisi
ProjelerUmudum Öğretmenim Projesi, Sıfır Atık Projesi, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı340
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ogretmenselmaakayiho.meb.k12.tr/34/14/741090/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)