İstanbul / Kartal Ege Sanayi İlkokulu

Telefon:216 377 74 72 Adres:GÜMÜŞPINAR MAHALLESİ GÜVEKANDİLİ SOKAK NO10 KARTAL/İSTANBUL/TÜRKİYE Web Sitesi:https://egesanayiio.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Kartal Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Kartal İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Kartal İlkokul Haberleri
Kaynak:https://egesanayiio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerini, çağın gereklerine uygun donanımlı teknolojik araçları kullanabilen hedefi olan değerlerine bağlı grup içerisinde sorumluluğunu yerine getiren sosyal çalışkan iradesi güçlü ve değerlerine bağlı yetiştiren çağdaş bir okul olmak.
MisyonÖğrencilerimizin; zihinsel, becerilerini ve enerjilerini ülkesinin ilerlemesi amacıyla kullanmayı hedeflemiş bilgiyi yaşama uygulayan ,GÜÇLÜ İRADE ve ÇALIŞMA DEĞERİ ,ilkesini merkeze almış değerlerine bağlı donanımlı ve ileriyi gören öğrenciler olarak yetiştirmek
Vizyonumuz ve misyonumuz tüm paydaşlarımızın “Ortak Akıl-Ortak Gönül” yolu ile belirlenmiştir. bu konuda bütün paydaşların görüşü alınmış ve ortak payda ortaya çıkarılmıştır.
Okulda tüm paydaşlara yönelik yapılan anket ve görüşmelerde “Gelecekte nasıl bir okul istiyorsunuz?” soruldu. Paydaşların beklentileri OGYE tarafından gruplandırıldı ve ortak görüşler dikkate alınarak vizyon oluşturuldu.
Telefon216 377 74 72
Faks216 452 15 35
AdresGÜMÜŞPINAR MAHALLESİ GÜVEKANDİLİ SOKAK NO10 KARTAL/İSTANBUL/TÜRKİYE
İnternet Sitesihttps://egesanayiio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSoğanlık-Kartal-İSTANBUL
UlaşımKartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve kartal merkezine 5 km mesafede.İETT Otobüsleri ile okulumuza ulaşmak için Kadıköy´den 21U; Üsküdar´dan 16U,Kartal´dan 134 YK , Bostancı´dan kalkan 17 S otobüsleri ile "ATATÜRK CADDESİ" durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Minibüs ile okulumuza ulaşmak için Kadıköyden"Kırmızı Şapkalı Yakacık/Uğur Mumcu minibüsleri ile Kartal´dan kalkan ve Soğanlık içinden geçen Kartal-Uğur Mumcu minibüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkKartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve kartal merkezine 5 km mesafede.
Servis BilgisiServis mevcuttur.
Ders SaatleriBaşlangıç: 09:00 - Bitiş 14:40
Çocuk Kulübü : 14:50 - 16:20
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerBasketbol Kursu - Satranç Kursu - Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz Tasarım-Beceri Atölyeleri pilot okul olup,8 adet Tasarım-Beceri Atölyesi bünyesinde mevcuttur.
  • Öğretmen Sayısı54
  • Öğrenci Sayısı1168
  • Derslik Sayısı38
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://egesanayiio.meb.k12.tr/34/14/384003/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)