İstanbul / Güngören Haznedar Abdi İpekçi İlkokulu

Telefon:212 504 73 74 Adres:Güven Mah. İlkyuva Cad. No42 Güngören / İstanbul Web Sitesi:https://haznedarabdiipekciio.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Güngören Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Güngören İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Güngören İlkokul Haberleri
Kaynak:https://haznedarabdiipekciio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHEDEFLİYORUZ Kİ Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Her öğrencimiz, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanabilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Her öğrencimiz kendisi ile barışık olsun ve çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanabilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Her öğrencimiz teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ve her veli öğrencisine gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Okul toplumunu oluşturan her birey, sorumluluklarını yerine getirirken kendinden emin olsun ve okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Okul toplumunu oluşturan her birey, isteklerinin ve önerilerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda, Bilgi Çağının gerektirdiği donanıma sahip, sorumluluk sahibi, hakkını arayabilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ Laik, demokratik bilince sahip bireyler olabilsinler.
MisyonAtatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan , köklü bir tarihi geçmişe ve geleneklerine sahip çıkan , sorgulayan ve sorumluluk üstlenen , kendine güvenen toplum kurallarına saygılı , etik ve estetik değerlere önem veren , 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek verimli nesiller yetiştirmektir.
Telefon212 504 73 74
Faks(212) 539 7912
AdresGüven Mah. İlkyuva Cad. No42 Güngören / İstanbul
İnternet Sitesihttps://haznedarabdiipekciio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHaznedar Mah. İlkyuva Cad.
No:42/A-B-C Güngören/İSTANBUL
UlaşımOkulumuz merkezi bir konumda olup çeşitli ve kolay ulaşım olanakları bulunmaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölge sağlık , eğitim , alışveriş merkezleri ve sosyal aktivite olanaklarına sahiptir.
Ders Saatleri08:00-12:20 3. VE 4. SINIFLAR
13:30-17:50 1. VE 2. SINIFLAR
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüIsınma kalorifer (Doğalgaz) ile sağlanmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı53
  • Öğrenci Sayısı1212
  • Derslik Sayısı45
Kaynak:https://haznedarabdiipekciio.meb.k12.tr/34/29/741664/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)