İstanbul / Güngören Güngören Yahya Çavuş İlkokulu

Telefon:0 212 647 57 39--0 212 647 57 39 Adres:Genç Osman Mah. Mustafa Yaşar Cad. No11 Güngören/İSTANBUL Web Sitesi:https://gungorenyahyacavus.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Güngören Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Güngören İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Güngören İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gungorenyahyacavus.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Demokratik,çağdaş,sosyal hukuk devletimize;İnsan haklarına saygılı ve duyarlı;Akılcılık ve bilime önem veren,Araştırmacı ve sorgulayıcı,eleştirel;Dürüst,iyi ahlaklı;çevreye duyarlı,Ülkesini seven Milli ve manevi değerlerini bilen kendisiyle ve toplumla Barışık ,üretken,yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
İstanbul´da ilk tercih edilen İlk öğretim kurumu olarak, öğrencilerine uluslararası standartlarda eğitim veren ve her yıl artan sayıda üst öğrenim kurumlarına yerleştiren bir okul olmak.
MisyonTürk Milli Eğitimi´nin amaç ve İlkeleri doğrultusunda ;Tüm benliğiyle insan,vatan,millet,bayrak,Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu ;Gerçek Gücün ‘´Birlik İçinde çeşitlilik,çeşitlilik içinde birlik´´olduğuna inanan,inancının gereğini davranışlarıyla gösteren Demokrasi ,laiklik,toplumsal değerleri koruma ,vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğrenim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış;Mutluluğu sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen;Hoşgörülü, anlayışlı,sabırlı,sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
Telefon0 212 647 57 39--0 212 647 57 39
Faks(212) 647 5789
AdresGenç Osman Mah. Mustafa Yaşar Cad. No11 Güngören/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://gungorenyahyacavus.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehir Merkezi
UlaşımİL MERKEZİNE 10 KM-İLÇE MERKEZİNE 2 KMBağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binasının yanında Güngören
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 10 KM-İLÇE MERKEZİNE 2 KM
Servis BilgisiVAR
Ders Saatleri08:00-18:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerSATRANÇ,FUTBOL,BASKETBOL,VOLEYBOL,GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel EtkinliklerAkıl ve Zeka Oyunları
ProjelerVeli Akademileri, Okuduğumuz Çocuklar Projesi,Geleceğim Okulda Projesi,M.E.K.T.E.P. Projesi(Mülteci Çocukların Topluma Kazandırılması Entegrasyonu),Ağaç Adları,Eğitimde İyi Örnekler,Umudum Öğretmenim Projesi,Piktes Projesi,Umudum Öğretmenim Projesi,Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi,Bir Ses İki Hareket Projesi
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı1123
  • Derslik Sayısı24
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gungorenyahyacavus.meb.k12.tr/34/29/965125/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)