İstanbul / Gaziosmanpaşa Prof. Dr. Gazi Yaşargil İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:02124776868 Adres:KAZIM KARABEKİR MAH. 912. SK. PROF.DR. GAZİ YAŞARGİL İ.Ö.O. BLOK NO: 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL Web Sitesi:https://profdrgaziyasargiliho.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Gaziosmanpaşa Okulları, İstanbul İmam Hatip Ortaokulları, İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://profdrgaziyasargiliho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMillî değerlere bağlı, hukuka saygılı, demokrasiyi benimsemiş, iyi iletişim kurabilen, eleştirel düşünebilen, kendisini iyi ifade edebilen, girişimci, katılımcı, bilimin üstünlüğüne inanmış, akademik, kültürel ve sportif başarıları ile kabul gören bireyler yetiştiren, çevresini kültür merkezi hâline gelmesi için çabalayan, geçmişinden alacağı birikimle geleceğini etkileyen bir eğitim kurumu olmak.
MisyonTürk Milli Eğitim´in genel amaçlarına bağlı, ülkesini ve milletini seven kendisi ile barışık, çevresi ile uyumlu, hoşgörülü, farklılıkları zenginlik olarak algılayan, topluma karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan, özüne ve kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz hem akademik hem sosyal kültürel alanlarda da başarılı bir okuldur.
Telefon02124776868
Faks02126496727
AdresKAZIM KARABEKİR MAH. 912. SK. PROF.DR. GAZİ YAŞARGİL İ.Ö.O. BLOK NO: 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://profdrgaziyasargiliho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKazım Karabekir Mah. 912.Sk. No:2 Gaziosmanpaşa - İSTANBUL
Ulaşımİlçe Merkezine 3 km, il merkezine 7 km uzaklıktadır.Küçükköy Merkeze 800 metre uzaklıktadır. Başarı Hastanesinin karşısındadır. Sudeposu Durağına 700 metre mesafededir. 38B, 38, 88, 38Z numaralı İETT hatları okulun yanından geçmektedir. Ayrıca Edirnekapı-Yunus Emre, Topkapı-Yunus Emre, Otogar-Yunus Emre, Yeşilpınar-Gaziosmanpaşa, Vialand-Edirnekapı, Nursitesi-Topkapı minibüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 3 km, il merkezine 7 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuz öğrencileri için Gaziosmanpaşa´nın çeşitli yerlerine servis hizmeti verilmektedir.
Ders Saatleri07:50 - 13:20
Yabancı Dilİngilizce ve Arapça
Isınma TürüKombi - Doğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerVoleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Fuarları
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı508
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı2
Kaynak:https://profdrgaziyasargiliho.meb.k12.tr/34/11/762780/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)