İstanbul / Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://kkaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk milletinin ,ahlaki ,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren;sağlıklı bir din anlayışının insanlık için gerekli olduğuna inanan ,inancını aklı ile bütünleştiren, topluma karşı sorumluluklarının farkında olan ;beden,zihin,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip,yapıcı,yaratıcı ve uzlaştırıcı bireyler yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitim Sistemi içinde ,hem mesleğe hem de Yüksek Öğrenim Kurumlarına hazırlayıcı programlar uygulayan;dinin ,birleştirici,huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü önemseyen ;insana,düşünceye,özgürlüğe,bilime,ahlaka ve kültürel mirasa,saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına çalışmak.
Telefon02125353030
Faks(212) 538 7815
AdresKaradeniz Mah. Mehmet Akif Cad. No161 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://kkaihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri3) TOPKAPI-SULTANÇİFTLİĞİ TRAMVAYIYLA GELİNEBİLİR.

TAŞKÖPRÜ DURAĞINDA İNİLİR. a) Yukarıda bahsedilen Kocatepe-İmam Hatip minibüsüne binilir. b) Mimar sinan caddesinden aşağıya 1300 metre yürünerek ulaşılabilir.
UlaşımKÜÇÜKKÖY MERKEZE 1 KM. GAZİOSMANPAŞA MERKEZE 3 KM. DİR.
Okula Nasıl Ulaşırım?
1) İETT İLE GELİNEBİLİR. 36CE EMİNÖNÜ-CEBECİ MAHALLESİ veya 36ES BEYAZIT-ESENTEPE MAH OTOBÜSÜNE binilir Küçükköy´den 4 durak sonra “Kazım Karabekir İHL” durağında inilir. 200 metre batıya doğru yürünür.2) AKSARAY-HAVALİMANI METRO HATTI İLE GELİNEBİLİR. KOCATEPE-FORUM İSTANBUL DURAĞINDA İNİLİR. EDİRNEKAPI VEYA TOPKAPIDAN KALKAN MİNİBÜSLER KARTALTEPE METRO DURAĞINDA BEKLEME YAPARLAR ORADAN YILDIRIM-İMAM HATİP MİNİBÜSLERİNE BİNİLİR SON DURAKTA İNİLİR. OKULUMUZ SON DURAĞA 100 METRE MESAFEDEDİR.
Merkezden UzaklıkKÜÇÜKKÖY MERKEZE 1 KM. GAZİOSMANPAŞA MERKEZE 3 KM. DİR.
Okula Nasıl Ulaşırım?
1) İETT İLE GELİNEBİLİR. 36CE EMİNÖNÜ-CEBECİ MAHALLESİ veya 36ES BEYAZIT-ESENTEPE MAH OTOBÜSÜNE binilir Küçükköy´den 4 durak sonra “Kazım Karabekir İHL” durağında inilir. 200 metre batıya doğru yürünür.
Ders Saatleri08:20-15:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ KALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
ProjelerHarezmi
eTiwinning
  • Öğretmen Sayısı69
  • Öğrenci Sayısı969
  • Derslik Sayısı42
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://kkaihl.meb.k12.tr/34/11/363770/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)