İstanbul / Fatih Eram Fatih Özel Eğitim Meslek Okulu

Telefon:+902125230494 Adres:HIRKA-İ ŞERİF MAH. NEYZEN TEVFİK ÇIKMAZI SK. MIMAR SINAN IŞITME ENGELLILER OKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 3 FATİH / İSTANBUL Web Sitesi:https://erammeslek.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Fatih Okulları, İstanbul Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezleri, İstanbul Fatih Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezleri, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, İstanbul Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, İstanbul Fatih Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://erammeslek.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk inkılâp ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, topluma karşı sorumluluk duyan; dengeli, yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonAilelerle ve öğretmenlerle kurulan olumlu ilişkiler yoluyla hayat boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinmiş, topluma uyum sağlayan, potansiyelinin farkında olan ve bunu ülkesinin ve dünyanın sorunlarını çözmek için kullanan, mutlu bireyler yetiştirmektir. Tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin üretici birer vatandaş olmasını, gelişim için risk almasını, ahlaki değerlere sahip çıkmasını, öğrencilerin liderlik vasıflarını gösterebilmesini ve geliştirebilmesini sağlamak amacıyla eğitim-öğretim sürecinde gerekli her türlü imkânı sağlamaktır.
Telefon+902125230494
Faks02125211763
AdresHIRKA-İ ŞERİF MAH. NEYZEN TEVFİK ÇIKMAZI SK. MIMAR SINAN IŞITME ENGELLILER OKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 3 FATİH / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://erammeslek.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım1 kmEdirne Kapıdan girilince üç durak ilerideki Karagümrük Durağından sağa girilir, 3.sokaktan tekrar sağa girilir.Eram Okul Binası parka bakmaktadır.
Merkezden Uzaklık1 km
Ders Saatleri09:20 - 15:10
Isınma TürüMERKEZİ ISITMA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı184
  • Derslik Sayısı10
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://erammeslek.meb.k12.tr/34/10/747875/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)