İstanbul / Eyüpsultan Dede Korkut Ortaokulu

Telefon:02125674560 Adres:Topçular Mahallesi Cengaver Sokak No 34 Eyüp/İstanbul Web Sitesi:https://eyupdedekorkutortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Eyüpsultan Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Eyüpsultan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Eyüpsultan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://eyupdedekorkutortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon

Okulumuzun vizyonu, eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmak. Bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip, bir üst öğrenime hazır, yaşam boyu yaşamayı öğrenmiş, ülkesini başarıyla temsil edebilen dünya vatandaşları yetiştirmektir.
MisyonOkulumuzun misyonu; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, kültürel ve uluslararası değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
BaşarılarFacebook : Eyüp Dede Korkut Ortaokulu
Telefon02125674560
AdresTopçular Mahallesi Cengaver Sokak No 34 Eyüp/İstanbul
İnternet Sitesihttps://eyupdedekorkutortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTopçular Mah. cengaver Sok. No34 34055 Eyüp/İSTANBUL
UlaşımOkulumuz Eyüp ilçe Merkezi ne 3 km uzaklıktadır.Rami ve Nişanca mahalleleri arasında topçular Mahallesi üst bölgesinde yer almaktadır.Okulumuza ulaşım :
Metrobüs ile Ayvansaray durağından ve Tramvay Topçular durağından rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Yeşilpınar-Küçükköy hattından 39-Y 39-O 39-D ve demirkapı fatih istikametine giden araçlarla;
Eyüp Merkezden Otogara ,Bayrampaşa ya ve Fatih ilçesine giden minibüslerle Nişanca Durağında inip Emniyet Yokuşundan sola dönmeleri gerekmektedir.
Tramvay hattında da Topçular durağında inip alt caddeye geçmeleri gerekmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Eyüp ilçe Merkezi ne 3 km uzaklıktadır.Rami ve Nişanca mahalleleri arasında topçular Mahallesi üst bölgesinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08.00-13.40
Isınma Türüdoğalgazla ısınmaktadır
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı612
  • Derslik Sayısı22
  • Atölye Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://eyupdedekorkutortaokulu.meb.k12.tr/34/09/742316/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)