İstanbul / Esenyurt Esenyurt Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Telefon:0 (212) 699 21 42 Adres:Fatih Mahallesi 952. Sokak No 17 Esenyurt/İSTANBUL Posta Kodu 34517 Web Sitesi:https://ncal.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Esenyurt Okulları, İstanbul Anadolu Liseleri, İstanbul Esenyurt Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Esenyurt Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ncal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz; milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, bilimsel düşünmeye önem veren ve yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, değişimi yakalayabilen ve farklılık yaratan, aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen öğrenciler yetiştirmek, mezunlarını; kendi değerlerini ortaya çıkartabilecekleri saygın okullara yerleştirebilmektir.
MisyonNakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak misyonumuz; Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmeleri; onların eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamak. Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışmak. Öğrencilerimizi içinde bulundukları çağın imkanlarını kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılarİstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İlçe 1.si
Telefon0 (212) 699 21 42
Faks0 212 699 21 33
AdresFatih Mahallesi 952. Sokak No 17 Esenyurt/İSTANBUL Posta Kodu 34517
İnternet Sitesihttps://ncal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEsenyurt ilçesi, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Esenkent, Avcılar ve Beylikdüzü ile komşudur.
UlaşımMerkezdeOkulumuz Esenyurt meydanda yer almaktadır. Esenyurt meydana (Köyiçi olarak da bilinir), Büyükçekmece, Beylikdüzü, Bahçeşehir, Esenkent ve Avcılar´dan hareket eden otobüs veya minübüsler ile ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkMerkezde
Servis BilgisiOkulumuzda servis bulunmaktadır. Okulumuzda öğrencilerin taşınması Marmara Turizm tarafından gerçekleştirilmektedir. Servis sorumlusu: Gökhan Mangör İletişim:05322312014
Kontenjan Bilgileri2021-2022 Eğitim Öğretim yılında sınav puanı ile 170 öğrenci alınacaktır.
Ders Saatleri09:00/16:00
Yabancı Dilİngilizce ve Almanca dersleri yapılmaktadır.
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkul takımlarımız mevcut olup yıl içerisinde futbol, sokak basketbolu, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel EtkinliklerHer yıl TÜBİTAK Bilim Şenlikleri düzenlenmektedir. Çeşitli üniversitelerin laboratuvarları kullanılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı831
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ncal.meb.k12.tr/34/39/969698/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)