İstanbul / Çatalca Şehit Özcan Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:0 212 763 42 40 Adres:Karacaköy, Çatalca, İSTANBUL
Okulumuz il merkezine 98 km, Çatalca ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Büyükşehir Belediyesi otobüsleri köyümüze her saat başı otobüs seferi düzenlemektedir.(404 KARACAKÖY-YENİBOSNA METRO hattı)
Web Sitesi:https://sehitozcanciftcicpal.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Çatalca Okulları, İstanbul Çok Programlı Anadolu Liseleri, İstanbul Çatalca Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitozcanciftcicpal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilkeleri doğrultusunda okulumuzda çağdaş bir yapılaşma ortaya koymak.Öğrencilerimizin tüm imkanlara sahip bir okulda öğrenim görmesini sağlamak.Gelecek düşlerini gerçekleştirme yollarını öğrencimizle hedefler belirleyerek,etap etap onları hayata hazırlamak.Kurumsallaşmış;değişen gelişen dünya düzeyine uygun bir okul yaratmak.Öğretmenlerimizin;öğretim metodlarını çeşitlendirmesini sağlayarak tüm öğrencilere ulaşmasını amaçlamak.Mesleki anlamda,gelişmeyi hedeflemek.
MisyonÖğrencilerimize nitelikli bir ortamda eğitim vermek. Okulun imkanlarını arttırarak;öğrencileri daha sosyal hale getirmek.Öğrencilerin değişik becerilerini,ilgi alanlarını ortaya çıkararak doğru hedeflere,mesleklere yönlendirmelerini sağlamak. Öğrencilerin sosyal,sportif,çevresel,kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamak. Okulumuzun teknolojik imkanlarını arttırarak;değişen,gelişen,dünya şartlarında,bilginin hızlı bir şekilde öğrencilerimize ulaşmasını sağlamak.
Telefon0 212 763 42 40
Faks0 212 763 42 40
AdresKaracaköy, Çatalca, İSTANBUL
Okulumuz il merkezine 98 km, Çatalca ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Büyükşehir Belediyesi otobüsleri köyümüze her saat başı otobüs seferi düzenlemektedir.(404 KARACAKÖY-YENİBOSNA METRO hattı)
İnternet Sitesihttps://sehitozcanciftcicpal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOrman içinde, Karadeniz kıyısında, Terkos Gölü yanında bir yerleşimi bulunan köyümüzde doğalgaz ve soba ile ısınma şekli olan kiralık evler bulunmaktadır.
UlaşımBüyükşehir Belediyesi otobüsleri köyümüze her saat başı otobüs seferi düzenlemektedir.(404 KARACAKÖY-YENİBOSNA METRO hattı)
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 98 km, Çatalca ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÇevre köylere servis hizmeti vardır.
Ders Saatleri9.00 - 17.00
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı181
  • Derslik Sayısı13
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitozcanciftcicpal.meb.k12.tr/34/07/962330/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)