İstanbul / Çatalca Ormanlı Ortaokulu

Kaynak:https://ormanli_ortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında teknolojik altyapısı ve donanımıyla bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede bilgi kaynaklarına hızla ulaşabilen, geleceği şekillendirebilecek donanım ve cesarete sahip ATATÜRK gençleri yetiştiren, yüksek standartlardaki eğitim seviyesi ve topluma katkısı ile ulusal ve uluslararası düzeyde sektörünün öncüsü, emsallerine örnek, saygın bir özel eğitim kurumu olmaktır.
MisyonOkul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kademelerindeki tüm eğitim-öğretim faaliyetleri ile buna bağlı etkinliklerde, profesyonel gücünü amatör bir ruhla birleştiren çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizin de katkılarıyla ATATÜRK İlkeleri’nden ödün vermeksizin Türkiye Cumhuriyeti´nin hedeflerine uygun olarak, Türk Milli Eğitimi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda yürüyen, özgür düşünen, sağlam adımlar atarak bilime ve bilimsel çalışmalara açık, takım çalışmasını özümsemiş, çevreye duyarlı ve insan haklarına saygılı üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz 2015/2016 Eğitim Öğretim yılı TEOG sınavlarında ilçe 7. si olmuştur.
Faks02127655195
AdresOrmanlı Mahallesi Çatalca İstanbul
İnternet Sitesihttps://ormanli_ortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahallemiz 400 haneli ve 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde market, kasap, lokanta vb. gibi alışveriş yapılacak yerler mevcuttur. Ayrıca mahallemiz deniz, göl ve ormanın merkezinde eşsiz güzelliğe sahip konumdadır.
Ulaşımİl merkezine 55 km, ilçe merkezine 32 km uzaktayız.Ulaşım Özel Halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Her saat başında vasıta bulma imkanı vardır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 55 km, ilçe merkezine 32 km uzaktayız.
Ders Saatleri08:30/15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Katı Yakıt)
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda basketbol ve voleybol oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca okulumuz içerisinde masa tenisi oyun alanı bulunmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı48
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://ormanli_ortaokulu.meb.k12.tr/34/07/732766/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)