İstanbul / Büyükçekmece Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlkokulu

Telefon:0212 868 25 55 Adres:Güzelce Mahallesi PTT Caddesi Güzelce Cami Yanı No 15 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL Web Sitesi:https://cevdetzeburekotanilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Büyükçekmece Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Büyükçekmece İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Büyükçekmece İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cevdetzeburekotanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin bilgi, beceri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonEğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak;

•Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak,
•Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek,
•Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek,
•Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Telefon0212 868 25 55
Faks0212 868 14 03
AdresGüzelce Mahallesi PTT Caddesi Güzelce Cami Yanı No 15 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://cevdetzeburekotanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz İstanbul ili Büyükçekmece İlçesine bağlı Güzelce Semtinde yer almaktadır.Güzelce köyü olarak da bilinen bu yerleşim yerinde bir sağlık ocağı, 2 cami, PTT şubesi, Güzelce Mahalle muhtarlığı bulunmaktadır.
Ulaşımİstanbul Merkeze uzaklık:35 km
Büyükçekmece İlçe Merkezine uzaklık:5 kmE5 Karayolu İstanbul istikametinden geliyorsanız,Büyükçekmece´yi geçip Batıköy Üst geçidine kadar gelmeniz gerekiyor.Daha sonra Silivri yönüne doğru ilerleyip aşağı-yukarı 500 m.sonra "GÜZELCE"Levhasını göreceksiniz.Levhadan sağa dönüp alt geçitten sahile doğru ilerleyince okulumuzun önüne kadar gelebilirsiniz.
Edirne yönünden geliyorsanız,Kumburgazı geçtikten sonra aşağı-yukarı 2 km sonra "GÜZELCE"Levhasını göreceksiniz.Levhadan sağa doğru inince okulun önüne kadar gelirsiniz.
Merkezden Uzaklıkİstanbul Merkeze uzaklık:35 km
Büyükçekmece İlçe Merkezine uzaklık:5 km
Servis Bilgisiokul servisi vardır.
Ders Saatleri09:10-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı389
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://cevdetzeburekotanilkokulu.meb.k12.tr/34/06/732899/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)