İstanbul / Büyükçekmece Dr. Sadık Ahmet İlkokulu

Telefon:0 212 863 06 56 Adres:Mimaroba Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Park Sokak No2 Büyükçekmece/İstanbul Web Sitesi:https://drsadikahmetilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Büyükçekmece Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Büyükçekmece İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Büyükçekmece İlkokul Haberleri
Kaynak:https://drsadikahmetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlköğretim alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.
MisyonDr.Sadık Ahmet İlköğretim Okulu olarak misyonumuz, İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, temel yasalara ve mevzuata uygun olarak, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven, ahlaki değerlerine bağlı, ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 212 863 06 56
Faks(212) 863 0656
AdresMimaroba Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Park Sokak No2 Büyükçekmece/İstanbul
İnternet Sitesihttps://drsadikahmetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMimaroba
UlaşımBüyükçekmece İlçesine 8 km uzaklıktadır.Toplu taşıma
Merkezden UzaklıkBüyükçekmece İlçesine 8 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00 - 14:45
Isınma TürüMerkezi ısıtma
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı848
  • Derslik Sayısı27
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://drsadikahmetilkokulu.meb.k12.tr/34/06/732911/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)