İstanbul / Büyükçekmece Çakmaklı Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:02128861218 Adres:Çakmaklı Mahallesi. Hicaz Sk. No6 Büyükçekmece/ İSTANBUL Web Sitesi:https://ccoo.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Büyükçekmece Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Büyükçekmece Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Büyükçekmece Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ccoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu“ - “özgür“ ve “ hayata hazır “ bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak, - Eğitim Bölgemizde - eğitimde lider okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.
Telefon02128861218
Faks(212) 886 1218
AdresÇakmaklı Mahallesi. Hicaz Sk. No6 Büyükçekmece/ İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://ccoo.meb.k12.tr
Harita
UlaşımBüyükçekmece 5km Beylikdüzü - Beykent 4kmOkululumuz, Beykent - Hadımköy yolu üzerindeki Çakmaklı mevkiinde, Metro Gross Marketin arkasındadır. Okulumuza İETT ve özel halk otobüsleri, dolmuşlar, ticari ve özel araçlarla ulaşmak mümkündür.
HT18 HADIMKÖY- AVCILAR METROBÜS
418 - HADIMKÖY - YENİBOSNA
otobüslerinden metro market durağında inildiğinde okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkBüyükçekmece 5km Beylikdüzü - Beykent 4km
Ders Saatleri09:00 - 14:20 / 16:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer - Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi vb. branşlarda sportif etkinlikler düzenlenmekte. Sınıflar arası ve okullar arası yapılan etkinliklere takımlar halinde katılmaktayız.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda her yıl Tübitak bilim fuarı düzenlenmektedir.
ProjelerMisafirim öğretmenim, eğitimde iyi örnekler, Çay bizden pasta sizden, her sınıfın bir yetim kardeşi var,
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı667
  • Derslik Sayısı23
Kaynak:https://ccoo.meb.k12.tr/34/06/732919/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)