İstanbul / Büyükçekmece Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu

Telefon:0 212 864 27 42 Adres:EKİNOBA MAH. EZBER SOKAK NO4 BÜYÜKÇEKMECE Web Sitesi:https://batikoymemurdanarmaganilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Büyükçekmece Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Büyükçekmece İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Büyükçekmece İlkokul Haberleri
Kaynak:https://batikoymemurdanarmaganilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becereli, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir “model okul” olmaktır.
MisyonOkul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli bir eğitim vermektir. Bireysel niteliklerini dikkate alarak, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanımlarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon0 212 864 27 42
Faks0 212 864 27 41
AdresEKİNOBA MAH. EZBER SOKAK NO4 BÜYÜKÇEKMECE
İnternet Sitesihttps://batikoymemurdanarmaganilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEkinoba Mah. Ezber Sokak No:4
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 3 KM İL MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri13:30-18:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı1030
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://batikoymemurdanarmaganilkokulu.meb.k12.tr/34/06/732933/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)