İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi Robot Takımı Robistim Fll Bölge Turnuvasından 3 Kupa Kazandı

 18 Şubat  2017 tarihinde  Bilim Kahramanları Derneği tarafından  yapılan 13. Bilim Kahramanları Buluşuyor  Bölge  Turnuvası’na  İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi  ortaokul takımı Robistim  Nebula  ve Lise takımı Robistim  katılmış ve öğrencilerimiz kendilerini  ve  kurumumuzu  başarıyla temsil etmiş katılımcı diğer takım ve ziyaretçilerin takdirini toplamıştır.  

   Lise öğrencilerimizden  oluşan  Robistim,   Turnuvada 120 puanla robot performasta ikici sırada yer almış  ayrıca jürilerin başarılı bulmaları beğenilerinden dolayı  robot tasarım ve projeden geri çağırım almış ve Robot Tasarım  Ödülünü alarak ulusal turnuvaya gitme hakkı elde etmiştir.

   Ortaokul öğrencilerimiz ise sonucunda Robot performansta  222 puan yaparak robot performans birinciliği,  jürilerin  başarılı bulmaları, beğenilerinden dolayı  robot tasarım jürisi, proje jürisi  ve özdeğerler jürilerinden geri çağırım  almıştır. Geri çağırımlarda da başarı ile sunumlarını gerçekleştirmiş ve  turnuva sonunda   Özdeğerler Ödülüne layık görülerek ulusal turnuvaya gitme hakkı elde etmiştir. Kurum Müdürümüz Erol KÖMÜR, Müdür Yardımcımız Ferhat UVACIKLIOĞLU , öğretmenimiz Bekir BAYRAK ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Ataşehir İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)