İstanbul / Beylikdüzü Gürpınar İsmail Lütfi Çakan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://gurpinarismaillutficakanaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin bütün fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir. Ayrıca ülkemize faydalı ve özverili Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, hukukçu, her alanda doktor, mühendis, askeri erkan vb. makamlara layık öğrencileri yetiştirmek en büyük hedeflerimizdendir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz
MisyonBilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Telefon02128807111
Faks(212) 880 7111
AdresGürpınar Mahallesi Namık Kemal Caddesi No16 Beylikdüzü/İstanbul
İnternet Sitesihttps://gurpinarismaillutficakanaihl.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİL MERKEZİNE:40,6
İLÇE MERKEZİNE:4,7458 GÜRPINAR-YENİBOSNA METRO
76G GÜRPINAR-AVCILAR METROBÜS
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE:40,6
İLÇE MERKEZİNE:4,7
Ders Saatleri09:00-16:05
Yabancı DilİNGİLİZCE, ARAPÇA
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı672
  • Derslik Sayısı12
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://gurpinarismaillutficakanaihl.meb.k12.tr/34/37/765367/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)