İstanbul / Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu

Telefon:02128731890 Adres:Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Bizimkent Sitesi No 6 Beylikdüzü / İSTANBUL Web Sitesi:https://bizimkentilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Beylikdüzü Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Beylikdüzü İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Beylikdüzü İlkokul Haberleri
Kaynak:https://bizimkentilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bağımsız ve özgür düşünen, bilimin ve bilginin gücüne inanan nesiller yetiştirmektir.
MisyonEğitim-Öğretim ve sosyal alanlarda sunacağımız hizmetlerle veli ve öğrencilerimizin beklentilerini en üst düzeyde gerçekleştirmektir.
Telefon02128731890
Faks02128731891
AdresCumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Bizimkent Sitesi No 6 Beylikdüzü / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://bizimkentilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet mah. Atatürk bulvarı No:6 Bizimkent İlkokulu - Beylikdüzü
UlaşımBeylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii´nin Karşısındaki okul bizim okulumuzdur. Okulumuz Bizimkent Sitesi içinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunmaktadır.Metrobüs ile Cumhuriyet Mahallesi Durağında inip Bizimkent Sitesine ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkBeylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii´nin Karşısındaki okul bizim okulumuzdur. Okulumuz Bizimkent Sitesi içinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunmaktadır.
Ders SaatleriDerse Başlama: 09:00 Bitiş Saati: 14:45
Isınma TürüDoğal Gaz Kalorifer Sisitemi
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerBizimkent İlkokulu Spor Kulubü (BİSK) adıyla jimnastik , basketbol, voleybol, futbol takımlarımız faaliyet yürütmekteler. Ayrıca Bizimkent Spor Kulubü (BSK)spor salonumuzu kulanmaktadır. Bu kulübün de çoğu sporcusu okulumuz öğrencilerinden oluşmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı1094
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı2
  • Oyun Odası Sayısı3
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://bizimkentilkokulu.meb.k12.tr/34/37/733264/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)