İstanbul / Beykoz Gündoğdu Nene Hatun Ortaokulu

Telefon:0 216 479 87 52 Adres:Çengeldere Mah. Şehzade Caddesi No1 Çavuşbaşı/Beykoz/İstanbul Web Sitesi:https://beykoznenehatunortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Beykoz Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Beykoz Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Beykoz Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://beykoznenehatunortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz, GÜNDOĞDU NENE HATUN ORTAOKULU çalışanları olarak; İstiyoruz ki...Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun, İstiyoruz ki...Okulumuzda, çalışan herkes yeniliğe ve değişime açık olsun. İstiyoruz ki...Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun, İstiyoruz ki...Okulumuzda çalışan herkes çocuğun gururu kırılmadan hatalar yapabileceğini bilsin, İstiyoruz ki...Okulumuzda, çocuğu sisteme uydurmaktan çok, sistemi onun gereksinimlerini karşılayacak şekle uydurmak için çalışsın, İstiyoruz ki...Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın.
MisyonBiz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Telefon0 216 479 87 52
Faks02164798752
AdresÇengeldere Mah. Şehzade Caddesi No1 Çavuşbaşı/Beykoz/İstanbul
İnternet Sitesihttps://beykoznenehatunortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım8 KM15KÇ , 11ÇB , 15ÇB , 20 okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca 10dk aralıklarla Çavuşbaşı minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden Uzaklık8 KM
Ders Saatleri08.20 13.25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı376
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://beykoznenehatunortaokulu.meb.k12.tr/34/04/733291/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)