İstanbul / Bayrampaşa Bayrampaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon:0212 538 00 22 Adres:Yıldırım Mahallesi Şehir Parkı Caddesi Park Ada ADA PARK İÇİ Blok No2 İç Kapı NoB Bayrampaşa/İstanbul Web Sitesi:https://bayrampasarehberlik.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bayrampaşa Okulları, İstanbul Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, İstanbul Bayrampaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, İstanbul Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, İstanbul Bayrampaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri
Kaynak:https://bayrampasarehberlik.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖzel eğitim gerektiren ve psikolojik danışma hizmetleri alanında İstanbul ilinin seçkin RAM’ları arasında yer almaktır.
MisyonHizmet bölgemizdeki tüm eğitim kurumlarına ve halka ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunmak, özel eğitim gerektiren bireylerin tanılanması, kendilerine en uygun eğitim programlarına yerleştirilmesi, izleme ve destekleme çalışmalarını yürütmektir.
Telefon0212 538 00 22
Faks0 212 538 00 30
AdresYıldırım Mahallesi Şehir Parkı Caddesi Park Ada ADA PARK İÇİ Blok No2 İç Kapı NoB Bayrampaşa/İstanbul
İnternet Sitesihttps://bayrampasarehberlik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBayrampaşa ilçesi içerisinde Bayrampaşa Belediyesi Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinin sol bloğunda yer almaktadır.
Ulaşımİlçe Merkezine 4,5 km uzaklıktadır. Büyükşehir sınırları içindedir. Toplu taşıma araçları ile park ada durağından 300 metre yürüme mesafesindedir. Bayrampaşa Belediyesi Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinin sol bloğunda yer almaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 4,5 km uzaklıktadır. Büyükşehir sınırları içindedir.
Ders SaatleriVaka Test Saatleri (09.30 - 14.30)
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Kaynak:https://bayrampasarehberlik.meb.k12.tr/34/25/965179/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)