İstanbul / Başakşehir Toki Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://tokiturgutozaliho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğimizin yetişkinleri olan öğrencilerimizi;Ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu din,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştiren bir okul olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi, milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak,ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir. Bu çerçevede; 21.Yüzyılda gençlerimizin ve yetişkinlerimizin eğitim ve öğretimindeki kaliteyi yüksek tutmak ve gelişen dünya standartlarına uygun bireyler yetiştirmeyi gerçekleştirmek. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin gelişmesi için teknolojik gelişmelerden faydalanarak var olmalarını sağlamak; insani ilişkilerin kurulmasında sevgi ve saygı ortamının gelişmesi, demokratik, laik, çağdaş bir eğitimi okul aracılığı ile gerçekleştirmek; kendimizi ve çevremizi tanıyıp çağın gereklerine uygun bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak için varız.
Telefon02128090550
Faks02128090551
AdresKayabaşı Mah. Safahat Sok. No5 Başakşehir/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://tokiturgutozaliho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKAYAŞEHİR 18. BÖLGEDE YER ALMAKTADIR.
UlaşımİLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.Okulumuzun yakınından 79M Mecidiyeköy, 78F Başakşehir, MK22 Arnavutköy, 79F Yenibosna otobüsleri geçmektedir.
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:30-15:30
Yabancı Dilİngilizce - Arapça
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVoleybol
  • Öğretmen Sayısı66
  • Öğrenci Sayısı1145
  • Derslik Sayısı41
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tokiturgutozaliho.meb.k12.tr/34/36/752857/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)