İstanbul / Başakşehir Toki Mimar Sinan Anaokulu

Telefon:0 212 777 25 2021--0 212 777 25 2021 Adres:KAYABAŞI MAHALLESİ EFLATUN SOKAK 5 BÖLGE NO1 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL Web Sitesi:https://tokimimarsinan.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Başakşehir Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Başakşehir Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Başakşehir Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://tokimimarsinan.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Bakanlığının programı çerçevesinde alternatif eğitim yaklaşımlarından yararlanan yenilikçi, çağın gerekliliklerinin farkında, geleceğe hitap eden, geçmişine bağlı, okulun ve çevrenin tüm imkânlarını daha verimli kullanabilen, bilimselliği esas alan bir eğitim ortamında sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmek.
MisyonAtatürk ilke ve inkılapları ışığında, işbirliği ve etkileşimi yüksek tutan, yeniliğe açık bir ortamda eğitime ebeveynleri de dahil ederek kültürel ve evrensel değerleri sahiplenip sürdürebilen, dinamik, problem çözme becerisi gelişmiş, özgüven sahibi, öğrenmeye istekli, düşünen, eleştiren, sorgulayan, araştıran, üreten mutlu çocuklar yetiştirmek için imkan ve ortam sağlamaktır.
BaşarılarÇağımızın sürekli değişim ve gelişim gösterdiği, zamanın ana dönüştüğü, bilginin ulaşılabilirliğinin günden güne hız kazandığı günümüz şartlarında; öğrencilerimize çağın imkân ve şartlarını yansıtabilen eğitim ortamları ve fırsatları sunmayı amaçlamaktayız. Bu amaçla; okul öncesi eğitim programını çok yönlü bakış açısıyla uluslararası eğitim programları ile zenginleştirerek öğrencilerimize daha çağdaş, bilimsel değerlere önem vererek, evrensel nitelikte eğitim yaşantıları sunarak, dünya insanı olmaları yolunda rehberlik ediyoruz. Toki Mimar Sinan Anaokulu’nu bu amaçlara taşıyacak hedefleri belirlediğimiz stratejik planın; doğrudan ya da dolaylı olarak etkilediğimiz tüm bireylerin hayatında olumlu dokunuşlar yaratmasını temenni ediyoruz.

Okulumuzda Beslenme Dostu Projesi, İstanbul Ağaçların Adları Projesi, Yetim Kardeş Projesi, Sıfır Atık Projesi, Okul Sağlığı Projesi gibi bir çok uygulama yer almaktadır. Okulumun Beyaz Bayrak sahibidir.
Telefon0 212 777 25 2021--0 212 777 25 2021
Faks0 212 777 25 21
AdresKAYABAŞI MAHALLESİ EFLATUN SOKAK 5 BÖLGE NO1 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://tokimimarsinan.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımilçe merkeze yaklaşık 9 km uzaklıktadır. İETT VE DOLMUŞLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden Uzaklıkilçe merkeze yaklaşık 9 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliKurumumuz ikili eğitim vermektedir.4 ve 5 Yaş grubu öğrenci kayıtları alınmaktadır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
ProjelerHarezmi Eğitim Modeli,
Eko Okul Projesi,
Okullarda Orman Projesi,
Beslenme Dostu Okul Projesi,
Minik Tema Projesi,
Ağaç Adları İstanbul Projesi,
Sıfır Atık Projesi,
Okulum Temiz Projesi,
e Twinning Projeleri
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı238
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tokimimarsinan.meb.k12.tr/34/36/974304/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)