İstanbul / Başakşehir Toki Fenertepe Ortaokulu

Telefon:0 (212) 7778732 Adres:KAYABAŞI MAH. FENERTEPE MEVKİ BOTANİK SOKAK NO6 Başakşehir İSTANBUL Web Sitesi:https://fenertepeortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Başakşehir Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Başakşehir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Başakşehir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://fenertepeortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
MisyonÖğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon0 (212) 7778732
Faks0 212 7778732
AdresKAYABAŞI MAH. FENERTEPE MEVKİ BOTANİK SOKAK NO6 Başakşehir İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://fenertepeortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFenertepe´de 11. Bölgede yer almaktadır.
Ulaşımİlçe merkezine 7 km uzaklıktadır.Okulumuzun yakınından 79M Mecidiyeköy, 79F Başakşehir, MK22 Arnavutköy, 78F Yenibosna otobüsleri geçmektedir. GOP- Kayaşehir minibüsleri okulumuzun kapısının önünden geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzda servis hizmeti bulunmaktadır.
Ders Saatleri09:00-15:10
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFUTBOL,BADMİNTON,VOLEYBOL,BASKETBOL
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK ETKİNLİKLERİ
  • Öğretmen Sayısı72
  • Öğrenci Sayısı1132
  • Derslik Sayısı40
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://fenertepeortaokulu.meb.k12.tr/34/36/731938/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)