İstanbul / Başakşehir Şehit Serdar Gökbayrak İlkokulu

Telefon:0 212 801 42 61 Adres:Kayaşehir Mah. Selçuklu Sokak 17. Bölge No6 Başakşehir / İstanbul Web Sitesi:https://sehitserdargokbayrak.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Başakşehir Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Başakşehir İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Başakşehir İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitserdargokbayrak.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışı ile örnek ve önder birim olan okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerleri belirleyip, evrensel değerlere uygun olarak; ırk, din, dil, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan; tüm insanlara eşit davranan, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, her öğrenciye, her türlü fırsatın verilmesi gerektiğini bilen ve bu doğrultuda çalışan eğitim, kültür, bilim ve sanat merkezi olmaktır.
MisyonYasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki öğrencilerimize, temel bilgi, beceri ve davranışları kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sosyal ve kültürel olarak sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.
BaşarılarOkulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır.
Telefon0 212 801 42 61
Faks0 212 801 57 00
AdresKayaşehir Mah. Selçuklu Sokak 17. Bölge No6 Başakşehir / İstanbul
İnternet Sitesihttps://sehitserdargokbayrak.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKayabaşı 17. Bölgededir.
UlaşımOkulumuz İstanbul il merkezine 25 km ve 30 dakika; Başakşehir ilçe merkezine ise 8 km ve 10 dakikadır. Okulumuzun bulunduğu bölgede yoğun kentleşme ile birlikte toplu ulaşım imkanları da her geçen gün artmaktadır.
- 78F (Başakşehir 4. Etap-Kayabaşı/Fenertepe);
- MK22 (Taşoluk-Fenertepe-Başakşehir Metrokent) İETT hatları ile metro ve diğer bağlantı noktalarına ulaşılmaktadır. Okulumuz 17. Bölge durağından sonra yaklaşık 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İstanbul il merkezine 25 km ve 30 dakika; Başakşehir ilçe merkezine ise 8 km ve 10 dakikadır.
Servis BilgisiOkulumuz öğrenci servis taşımacılığı NİKSAR Turizm tarafından yapılmaktadır.
Öğretim ŞekliTam gün
Ders Saatleri09.00 - 14.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik.
ProjelerHAREZMİ EĞİTİM MODELİ
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı1003
  • Derslik Sayısı45
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı3
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehitserdargokbayrak.meb.k12.tr/34/36/762148/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)