İstanbul / Başakşehir İbrahim Koçaslan Ortaokulu

Telefon:0212 648 62 92 Adres:ŞAHİNTEPE MAH. LALEZAR SK. IBRAHIM KOÇARSLAN ORTAOKULU BLOK NO: 2 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL Web Sitesi:https://ibrahimkocaslan.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Başakşehir Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Başakşehir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Başakşehir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ibrahimkocaslan.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendimizi, milli ve manevi değerlerine bağlı, dayanışma ve paylaşmayı benimseyen, insan ve hayvan haklarına saygılı, adalet kavramını önemseyen, çevre bilinci oluşmuş, Atatürk ilke ve devrimlerini bilen, yurdunu seven, çağdaş, milli ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, yenilikçi ve üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
MisyonÖğrencilerimizin; toplumsal duyarlılığın ve sorumluluğun bilincine ulaşan, çevresine duyarlı, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, bilgili becerikli öz güvenli olmaları, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlamaktadır.
Telefon0212 648 62 92
Faks0212 648 62 92
AdresŞAHİNTEPE MAH. LALEZAR SK. IBRAHIM KOÇARSLAN ORTAOKULU BLOK NO: 2 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://ibrahimkocaslan.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Başakşehir ilçesine bağlı Şahintepe mahallesinde Lalezar sokaktadır. Okulumuzun bulunduğu Şahintepe mahallesi Avcılar Tahtakale mahallesine komşu olup aynı zamanda Şahintepe mahallesine yapılan yeni İstanbul Kuru Gıda Hali ile de komşudur.
Ulaşımİstanbul il merkezine 27 km, Başakşehir ilçe merkezine ise 14 km uzaklıktadır.
Okulumuza Yenibosna´dan HT20, Bakırköy´den 147, Olimpiyat Metro´dan MK13 numaralı otobüslerle ve Yenibosna-Şahintepe seferleri yapan minibüslerle ulaşım imkânı vardır.
Merkezden Uzaklıkİstanbul il merkezine 27 km, Başakşehir ilçe merkezine ise 14 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuz servis taşımacılığı BEŞTUR firması tarafından yapılmaktadır.
Ders SaatleriGİRİŞ: 08.40, ÇIKIŞ: 14.40, DYK ÇIKIŞ: 16.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer-Doğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzda bir çok spor dalında ve özellikle atletizmde her yıl çalışmalar yapılıp büyük başarılar kazanılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, TÜBİTAK 4005 Bilim Şenlikleri, TÜBİTAK 4004 Doğa ve Bilim Okulları, Mahalle Akademi...
  • Öğretmen Sayısı74
  • Öğrenci Sayısı1769
  • Derslik Sayısı50
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ibrahimkocaslan.meb.k12.tr/34/15/969817/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)