İstanbul / Bakırköy İbni Sina Ortaokulu

Telefon:0 212 570 65 64 Adres:OSMANİYE MAH. SIĞIRTMAÇ SOKAK NO13 BAKIRKÖY İSTANBUL
Okulumuz,Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2,5 Km uzaklıkta yer almaktadır.
Okulumuz Marmara Forum alış veriş merkezinin karşısında yer almakta olup metro,metrobüs ve tramvay hatlarına yürüme mesafesindedir.
Web Sitesi:https://bakirkoyibnisinaortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bakırköy Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Bakırköy Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Bakırköy Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bakirkoyibnisinaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş,yüksek ahlaki değerler kazanmış,akademik başarısını arttıran bireyler yetişmesini sağlayan,örnek ve aranan,sürekli gelişen,yenilikçi,öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarını ve bu çizgide bir demokrasi arayışını benimsemiş,ilişkilerinde ;dürüstlüğü,güveni,hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, kendisiyle barışık,zamanı iyi kullanabilen, eleştirel düşünme gücüne sahip, kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getiren, eşitlikçi, bilgiyi gelişimin ve saygınlığın kaynağı olarak gören, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen,bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtabilen bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarSOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

İlesan tarafından düzenlenen Korsana Hayır konulu slogan yarışmasında Türkiye 2.´liği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu şiir yarışmasında İlçe 1.´liği, Vatan konulu şiir yarışmasında Bakırköy ilçe 1.´liği, Atatürk konulu şiir yarışmasında Bakırköy ilçe 2.´liği, 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Yarışmasında ilçe 2.´liği, Bilim Olimpiyatlarında Gümüş Madalya...


SPORTİF ETKİNLİKLER

Yıldız Erkekler Futbol Müsabakalarında ilçe 1.´liği ve il 8.´liği, Bakırköy Küçükler Futsal Müsabakalarında ilçe 1.´liği, Bakırköy Mangala Turnuvasında Kız-Erkek kategorisi ilçe 3.´lüğü, Çocuk Oyunları Yakan Top müsabakalarında ilçe 2.´liği, Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca müsabakalarında ilçe 2.´liği,
Telefon0 212 570 65 64
Faks0 212 570 92 51
AdresOSMANİYE MAH. SIĞIRTMAÇ SOKAK NO13 BAKIRKÖY İSTANBUL
Okulumuz,Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2,5 Km uzaklıkta yer almaktadır.
Okulumuz Marmara Forum alış veriş merkezinin karşısında yer almakta olup metro,metrobüs ve tramvay hatlarına yürüme mesafesindedir.
İnternet Sitesihttps://bakirkoyibnisinaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOsmaniye Mah. Sığırtmaç Sk. No:13 Bakırköy/İstanbul
UlaşımOkulumuz Marmara Forum alış veriş merkezinin karşısında yer almakta olup metro,metrobüs ve tramvay hatlarına yürüme mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz,Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2,5 Km uzaklıkta yer almaktadır.
Ders Saatleri08:30-14:55
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüMERKEZİ SİSTEM
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Atletizm, Masa Tenisi, Dart
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı589
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı3
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bakirkoyibnisinaortaokulu.meb.k12.tr/34/02/742494/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)