İstanbul / Bakırköy Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:02125716208 Adres:KARTALTEPE MH. ALPULLU SK. N/5 BAKIRKÖY / İSTANBUL Web Sitesi:https://bakirkoycumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bakırköy Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Bakırköy Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Bakırköy Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bakirkoycumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade çalışmada varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olarak, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
MisyonCumhuriyet Ortaokulu olarak misyonumuz Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen üretken bireyler yetiştirmektir.
Telefon02125716208
Faks02125719995
AdresKARTALTEPE MH. ALPULLU SK. N/5 BAKIRKÖY / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://bakirkoycumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBAKIRKÖY MEYDAN
UlaşımBAKIRKÖY MEYDANINA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. 5 DKBAKIRKÖY MEYDANDAN YÜRÜYEREK, BAHÇELİEVLER,BAĞCILAR,ZEYTİNBURNU GİBİ ÇEVRE İLÇELERDEN MİNİBÜS veya OTOBÜS KULLANARAK TEK VASITA İLE KOLAYLIKLA ULAŞILABİLİR.
Merkezden UzaklıkBAKIRKÖY MEYDANINA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. 5 DK
Servis BilgisiMEVCUT
Ders Saatleri08:20-14:55
Yabancı DilİNGİLİZCE- 5.Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Pilot Uygulama yapılmaktadır. (Haftada 15 saat)
Isınma TürüDOĞALGAZ KALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006 Bilim Fuarı-Akıl Zeka Oyunları Turnuvaları- İSBO Bilim Olimpiyatları
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı866
  • Derslik Sayısı26
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://bakirkoycumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/34/02/731933/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)