İstanbul / Bakırköy 60 Yıl Ataköy Ortaokulu

Telefon:559 72 32--559 72 32 Adres:Kilitbahir Sok. No. 6 Ataköy 4. Kısım Bakırköy /İstanbul Web Sitesi:https://60yilatakoyortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bakırköy Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Bakırköy Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Bakırköy Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://60yilatakoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çokiyibilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiyenin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin; bilgili, problem çözme becerileri gelişmiş, dürüst,sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan anlayan, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon559 72 32--559 72 32
Faks02125605396
AdresKilitbahir Sok. No. 6 Ataköy 4. Kısım Bakırköy /İstanbul
İnternet Sitesihttps://60yilatakoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAtaköy 3.4.11 Kısım Mahallesi Kilitbahir Sokak No:6 Bakırköy/İstanbul
UlaşımBakırköy ilçe merkezine 1,5 km mesafede. Bakırköy Belediyesinin arkasından kalkan Bakırköy-Ataköy-Yenibosna ve Yenibosna Metro İstasyonundan geçen Bakırköy-Ataköy-Yenibosna dolmuşları ve Taksim´den kalkan 71-T Ataköy-Taksim otobüsleri ile 4.Kısım Çarşı durağında inerek ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkBakırköy ilçe merkezine 1,5 km mesafede.
Öğretim ŞekliTam Gün
Ders Saatleri9:00-15:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerVoleybol, basketbol,yüzme,futbol,akıl oyunları
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK,Zihinden Makineye Bilgisayar Bilimleri Ve Disiplinlerarası Eğittim Çalışması,Robotik kodlama,
ProjelerTÜBİTAK, Zihinden Makineye Bilgisayar Bilimleri Ve Disiplinlerarası Eğittim Çalışması, Robotik kodlama,
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı569
Kaynak:https://60yilatakoyortaokulu.meb.k12.tr/34/02/742512/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)