İstanbul / Bakırköy 60 Yıl Ataköy İlkokulu

Telefon:02125597232 Adres:Kilitbahir Sok. No. 6 Ataköy 4. Kısım Bakırköy /İstanbul Web Sitesi:https://60yilatakoyilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bakırköy Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Bakırköy İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Bakırköy İlkokul Haberleri
Kaynak:https://60yilatakoyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çokiyibilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiyenin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin; bilgili, problem çözme becerileri gelişmiş, dürüst,sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan anlayan, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon02125597232
Faks..
AdresKilitbahir Sok. No. 6 Ataköy 4. Kısım Bakırköy /İstanbul
İnternet Sitesihttps://60yilatakoyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımBakırköy ilçe merkezine 1,5 km mesafede. Bakırköy merkezden kalkan Bakırköy-Ataköy dolmuşları ve Taksim´den kalkan 71-T Ataköy-Taksim otobüsleri ile 4.Kısım Çarşı durağında inerek ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkBakırköy ilçe merkezine 1,5 km mesafede.
Öğretim ŞekliTamgün Eğitim yapılmaktadır.
Ders Saatleri09:00-14:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerAkıl oyunları, futbol, voleybol, basketbol, yüzme, mendil kapmaca, drama, müzik, resim, satranç
Bilimsel EtkinliklerRobotik Kodlama
ProjelerOkul Beslenme Dostu, Sen de Oku, Okulum Temiz Projesi, En temiz Sınıf, Harezmi Eğitimi Projesi, İstanbul´u Okuyorum Projesi, Veli Akademileri Projesi,
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı505
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://60yilatakoyilkokulu.meb.k12.tr/34/02/742513/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)