İstanbul / Bahçelievler Yenibosna Fatih Ortaokulu

Telefon:0 212 651 52 77 Adres:YENİBOSNA MERKEZ MAH. ZİYA TAŞKENT SK. YENIBOSNA FATIH ORTAOKULU BLOK NO: 14 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL Web Sitesi:https://yenibosnafatihortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bahçelievler Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Bahçelievler Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Bahçelievler Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yenibosnafatihortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAkademik, sosyal ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, öğrencilerinin kendi kendine öğrenmesini gaye edinmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonKayıt alanında bulunan ilköğretim seviyesi yaş grubundaki çocukları, Türk Milli Eğitimin amaçları ve Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ; alanında uzman, çağın bilimsel ve teknolojik gelişmelerini takip eden ve bunlara uyum sağlayabilen, yenilikleri öğrencilere aktarabilen bunları aktarırken sağduyulu yöntemleri kullanabilen nitelikli öğretmenlerle birlikte; ileri teknoloji hizmetleri sunabilmektir. Ayrıca bu imkanlar ile öğrencilerimizi yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda bir üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.
Telefon0 212 651 52 77
AdresYENİBOSNA MERKEZ MAH. ZİYA TAŞKENT SK. YENIBOSNA FATIH ORTAOKULU BLOK NO: 14 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://yenibosnafatihortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenibosna Merkez Mahallesi Radar Mevkii
UlaşımBahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesinde.98B, HT12, 31, 31E, 97KZ otobüsleri ile Yenibosna minibüsleri ve özel araçlar
Merkezden UzaklıkBahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesinde.
Servis BilgisiVar
Ders Saatleri09:00-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Projeler"Ben Farkındayım, Peki Ya Sen?" "Öğretirken Öğreniyorum Seni Matematik" eTwinning Projeleri
  • Öğretmen Sayısı64
  • Öğrenci Sayısı1446
  • Derslik Sayısı36
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://yenibosnafatihortaokulu.meb.k12.tr/34/28/742519/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)