İstanbul / Bahçelievler Gazi İlkokulu

Telefon:0212 655 85 25 Adres:Yenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No1 Bahçelievler / İSTANBUL Web Sitesi:https://bahcelievlergaziilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bahçelievler Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Bahçelievler İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Bahçelievler İlkokul Haberleri
Kaynak:https://bahcelievlergaziilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBahçelievler Gazi İlkokulu çalışanları olarak; gelecekte, öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir eğitim- öğretim ortamı oluşturulması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.
MisyonÇocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü , katılımcı , sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak. Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Telefon0212 655 85 25
Faks(212) 655 9292
AdresYenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No1 Bahçelievler / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://bahcelievlergaziilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No:1 Bahçelievler- İstanbul
UlaşımOkulumuz Bahçelievler ilçesinin merkezindedir.98- E Belediye Otobüsleri ve Topkapı- Radar Hattındaki Minibüslerle Ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Bahçelievler ilçesinin merkezindedir.
Ders Saatleri09:00-14:20
Isınma TürüKALORİFER (DOĞAL GAZ)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerSPOR ATÖLYESİ
Bilimsel EtkinliklerAKIL OYUNLARI ATÖLYESİ
ProjelerOkulumuzda eTwinning Projeleri uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli yaş grubu düzeylerinde çocukların ilgi ve merakları doğrultusunda şekillenen, yaratıcılık ve yenilikçilik becerilerini geliştiren projeler yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı814
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bahcelievlergaziilkokulu.meb.k12.tr/34/28/742548/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)