İstanbul / Bahçelievler Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://bahcelievlerimamhatip.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBahçelievler İmam Hatip Ortaokulu olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa´sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak el becerisi ile zihni çalışmasını birleştiren, hayal ve beceri gücünü ortaya çıkaran manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
MisyonBahçelievler İmam Hatip Ortaokulu olarak biz öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız.Bunun için; • Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönü dikkate alarak yetiştirmek • Bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi, davranış kazanmalarını sağlamak • Mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek
Telefon02126035168
AdresŞirinevler Mahallesi Yeşilyurt Sokak No 4 Bahçelievler / İstanbul
İnternet Sitesihttps://bahcelievlerimamhatip.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞirinevler mahallesi, Bahçelievlerin en kalabalık yerleşim yerlerinden biridir. Ulaşım sıkıntısının olmaması, her semte araç bulunması, Atatürk hava alanına yakınlığı ile pek çok imkanı barındırmaktadır. Hemen okulun karşısındaki Ulu Camii Türkiye çapında en fazla vakit namazı cemaati olan camii ünvanına sahiptir.
Ulaşımİlçe MerkeziOkulumuz Ataköy-Şirinevler Metro Ve Otobüs Durağından 500 Metre İçeridedir.
*Mecidiyeköy-Avcılar Metrobüsü ile,
*Otogar-Havalanı Metrosu ile,
*Eminönünden Avcılar yönünde E-5´ten giden bütün otobüslerle Ataköy-Şirinevler durağında inilerek ulaşılabilir. Şirinevler Ulu Caminin Karşısındayız.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezi
Ders SaatleriPazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 09.00-15.10
Cuma günü 09.00-16.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
ProjelerNineden Toruna Oyun ve Oyuncaklar Projesi, 3 Dilde Anadolu Projesi,TÜBİTAK 4006 Projesi, Yetimlerin Efendisi Yolunda 30 Gül Gonca Projesi, Selatin Camileri Şahitliğinde Tarihe Yolculuk Projesi, Beslenme Dostu Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Bizim Gök Kubbemiz Projesi, Evin Okula Yakınlaştırılması Projesi, E-twinning Projesi
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı604
  • Derslik Sayısı21
Kaynak:https://bahcelievlerimamhatip.meb.k12.tr/34/28/760303/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)