İstanbul / Bahçelievler Atatürk İlkokulu

Telefon:212 507 47 72 Adres:Şirinevler mah.Çavuşpaşa cad. Seçkin sok. No 6 Bahçelievler/İSTANBUL Web Sitesi:https://bahcelievlerataturkilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bahçelievler Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Bahçelievler İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Bahçelievler İlkokul Haberleri
Kaynak:https://bahcelievlerataturkilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON
Eğitim - öğretim, aşağıdaki, ana ilkeler doğrultusunda planlanır, programlanır ve düzenlenir. Milli kültürümüz; örf ve adaletimize bağlı ve öğrencilere, milli ve beraberliği kuvvetlendirici ruh ve irade kazandırılır. Öğretim kurumlarının özellikleri, eğitim öğretim dalları ve amaçları gözetilerek belirlenir. Eğitim- öğretim plan ve programları, ilgili yasal düzenlemelere, bilimsel ve teknolojik esaslara, ülke ve çevre ihtiyaçlarına göre kısa ve uzun vadeli olarak hazırlanıp sürekli olarak geliştirilir. Eğitim ve öğretimde, mevzuat ve imkânlar çerçevesinde, imkân ve fırsat eşitliğini sağlayacak uygulamalara ağırlık verilir.
MisyonMİSYON
Milli Eğitim Temel Kanunu"nda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde" ÖĞRENCİLERİMİZİ ; Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen. İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı. Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş. Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen. Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış. Bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ORTAM ve İMKANLARI Sağlayan. Okullar arasında tercih edilen, nitelikli,ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.
Telefon212 507 47 72
Faks(212) 507 4771
AdresŞirinevler mah.Çavuşpaşa cad. Seçkin sok. No 6 Bahçelievler/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://bahcelievlerataturkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇAVUŞPAŞA CAD. BAHÇELİEVLER
UlaşımMERKEZE 1 KM UZAKLIKTADIR.ŞİRİNEVLER DURAKLARINDAN OTOCENTER MİNİBÜSLERİ İLE DERE YOLU ÜZERİNDEN ULAŞILABİLİR. AYRICA 97B ÇAVUŞPAŞA DURAĞINA YAKINDIR.
Merkezden UzaklıkMERKEZE 1 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri09.00- 14.40
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerGELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI DALINDA 4 İLÇE BİRİNCİLİĞİ,3 İLÇE İKİNCİLİĞİ 2 İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ VE 1 ADET İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜMÜZ VARDIR.
  • Öğretmen Sayısı52
  • Öğrenci Sayısı1353
  • Derslik Sayısı40
Kaynak:https://bahcelievlerataturkilkokulu.meb.k12.tr/34/28/742563/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)