İstanbul / Bahçelievler 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Telefon:0 (212)599 22 09 Adres:Yenibosna Merkez Mah. 1. Asena Sok. No21/1 Bahçelievler/İstanbul Web Sitesi:https://ilkokul15temmuzsehitleri.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bahçelievler Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Bahçelievler İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Bahçelievler İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ilkokul15temmuzsehitleri.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon15 Temmuz Şehitleri İlkokulu olarak; Türk eğitiminde öncü hizmet ve katkıları ile iz bırakan her çocuğun içindeki yaratıcı gücü ortaya çıkararak, mutlu çalışkan bireylerle başarısını ortaya koyabilen, öğrenen ve öğretenleri ile olumlu değişim ve gelişime açık olan çevresinde örnek gösterilecek bir kurum haline gelebilmektir.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon0 (212)599 22 09
AdresYenibosna Merkez Mah. 1. Asena Sok. No21/1 Bahçelievler/İstanbul
İnternet Sitesihttps://ilkokul15temmuzsehitleri.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe Merkezi Merkezi 5 Km İl Merkezine Uzaklık 15 Km UzaklıktadırE- 5’den araç ile gelindiğinde Atatürk Havalimanı kavşağından yanyola girilir. Küçükçekmece belediyesi nikah sarayının altından Malazgirt caddesine girilir. Havalimanı istikametinde Basın ekspres yoluna bağlantı yolundan Mercure Oteli önündeki 1. Asena sokağa girilir. 89M Mehmet Akif Mahallesi-Zeytinburnu Otobüsleri 98MB Mehmet Akif Mahallesi-Bakırköy Otobüsleri Şirinevlerden Başakşehir İstikametine Giden Minibüslerden Mars Lojistik Firmasının Önünden geçen minibüsler.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezi Merkezi 5 Km İl Merkezine Uzaklık 15 Km Uzaklıktadır
Ders Saatleri08:50/14:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı415
  • Derslik Sayısı24
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ilkokul15temmuzsehitleri.meb.k12.tr/34/28/762819/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)