İstanbul / Bağcılar Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İlkokulu

Telefon:02125680855 Adres:FEVZİ ÇAKMAK MAH. 1988. SK. ZEYNEP BEDİA KILIÇOĞLU İLKOKULU BLOK NO: 4- İÇ KAPI NO: - BAĞCILAR / İSTANBUL Web Sitesi:https://zeynepbediailkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bağcılar Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Bağcılar İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Bağcılar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://zeynepbediailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye`nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiyesi`ni güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için elele vermek.





Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.
MisyonOkulumuz:

Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,kendine güvenen ve yetenekli insanlar olarak yetişmelerini sağlamak,insanımızı sevgiye,akla,bilime ve teknolojiye dayanarak kültürümüz içinde,milli ruhumuzu,özümüzü ve benliğimizi koruyarak ,yaşayarak,kendisine,ailesine ve milletine yabancılaştırmadan;

-Kişilikli ve bilinçli,

-Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren,

-Kendisiyle ve başkalarıyla yarışabilen,

-Kendi mutluluğunu sağlama yanında bunu başkalarının ve toplumun mutluluğu için de değerli ve anlamlı bulan,

-Kendini ve milletini daima yüceltmeye çalışan,

-Kişilik ve ahlaki karakterde insanlar yetiştirmek için vardır.

Çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve bir şeyler üretmek için düşünebilen insanlar yetiştirecektir
Başarılar2009-2010 eğitim öğretim yılı ilköğretim okulları bilgi yarışması Bağcılar İlçe birinciliği. Naci Ekşi Anadolu Lsisesince düzenlenen 2009-2010 eğitim öğretim yılı ilköğretim okulları scrabble yarışması Bağcılar İlçe birinciliği ve Ücüncülüğü. 2011-2012 eğitim öğretim yılı Bu Benim Eserim Projesi İstanbul sergisine katılım. 2011-2012 eğitim öğretim yılı Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi kapsamında “Beyaz Bayrak” ödülü.
Telefon02125680855
Faks02125084021
AdresFEVZİ ÇAKMAK MAH. 1988. SK. ZEYNEP BEDİA KILIÇOĞLU İLKOKULU BLOK NO: 4- İÇ KAPI NO: - BAĞCILAR / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://zeynepbediailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFevziçakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi 1 Sokak No:2 Bağcılar/İstanbul
Ulaşım1 Km T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı Son durağına 1 km. mesafede, 98Y, 92Ş Ateştuğla Mecidiyeköy İETT ve Bakıryö Yüzyıl dolmuşları.
Merkezden Uzaklık1 Km
Öğretim Şekliİkili Öğretim
Ders Saatleri07:50-17:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzda futbol turnuvası eğitim-öğretim yılı içersinde düzenlenmektedir.
ProjelerÖğrenen mahalle kapsamında okulumuzda yetişkinlere okuma-yazma, dikiş nakış, folyo, el işi ve sanatları kursları düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı64
  • Öğrenci Sayısı1885
  • Derslik Sayısı26
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://zeynepbediailkokulu.meb.k12.tr/34/27/818247/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)