İstanbul / Bağcılar Hayreddin Karaman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://hayreddinkaramankizanadoluihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, bireyler yetiştirmektir. Dünya ilklerinin arasına girmek için başarıyla yoluna devam ederek o seviyeyi yakalamaktır. İki taraflı ilimlerin tahsilinin insanı yücelttiğinin farkında olarak, dini ve dünyevi ilimleri en güzel bir şekilde tahsil etmektir. Hülasa iyi insan, güzel Müslüman yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yükseköğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış dinini doğru ve etkili yaşayan, yaşatan, anlayan, büyüklerini sayan, özgür bir yaşam tarzını benimseyen, maneviyatına sahip çıkan, vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır. Ayrıca dünya imarı için temiz nesiller yetiştirme düşüncesini benimsemektir.
BaşarılarYENİ KURUM
Telefon0 (212) 445 60 75
Faks0 (212) 445 60 72
AdresDemirkapı Mahallesi,1640.SOKAK , No21 BAĞCILAR İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://hayreddinkaramankizanadoluihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇEYE 1,5-2 KM UZAKLIK
Ulaşım1,5-2 KMMETRO VE OTOBÜS
Merkezden Uzaklık1,5-2 KM
Ders Saatleri07:40 DERS BAŞLAMA
19:00 DERS BİTİŞ
Yabancı DilİNGİLİZCE,ARAPÇA
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı88
  • Öğrenci Sayısı1928
  • Derslik Sayısı43
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hayreddinkaramankizanadoluihl.meb.k12.tr/34/27/749093/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)