İstanbul / Bağcılar Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu

Telefon:02126308304 Adres:Bağlar Mah. 30. Sok No 30 Bağcılar İstanbul Web Sitesi:https://drsadahoo.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bağcılar Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Bağcılar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Bağcılar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://drsadahoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade çalışmada varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olarak, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
MisyonÇağdaş uygarlığı yakalamak ve üzerine çıkmak amacıyla; bilgiye ulaşıp davranışa dönüştürmesini bilen, kendine güvenen, kararlı, yenileşmeye açık, katılımcılığa ve demokrasiye inanan, çalışkanlığı ilke edinmiş, güçlükleri yenmesini bilen, sorunlar karşısında yılmayan, çağın gerektirdiği aktiflikte manevi değerlerinin bilincinde, sağlam karakterli; Ailesine, Milletine ve Devletine faydalı öğrenciler yetiştirmek için varız.
Telefon02126308304
AdresBağlar Mah. 30. Sok No 30 Bağcılar İstanbul
İnternet Sitesihttps://drsadahoo.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezine yaklaşık 15 km, ilçe merkezine ise 2,5 km uzaklıktadır.Okulumuz Bağcılar ilçesi Güneşli Semti Bağlar Mahallesi´nde bulunmakta olup okulumuza İstanbul´un her yerinden ulaşım sağlanmaktadır.Okulumuz Güneşli Meydan´ına 5 dk. yürüme mesafesinde bulunduğundan Güneşli Meydandan geçen tüm otobüs ve minibüslerle kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine yaklaşık 15 km, ilçe merkezine ise 2,5 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:40-15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı870
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://drsadahoo.meb.k12.tr/34/27/765429/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)