İstanbul / Bagcılar Bağcılar Hikmet Barutçugil Güzel Sanatlar Lisesi

Kaynak:https://bagcilarhbgsl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğimiz olan genç yeteneklerimizi, eşsiz mirası olan Türk kültür ve sanatını Dünya’ya tanıtırken,
koruyan,geliştiren,bütünleştiren, insanlığa yararlı, sorumluluğunu bilen, cesaretli, meraklı, soran, düşünen ve düşündüren, araştıran, yüksek bir ruh ve hayal gücüne sahip,ideallerini sanatsal olarak ifade edebilen, küreselleşen Dünya’da donanımlı,daima araştırıcı, sanatsal yaratıcılığı üst seviyede,,üretken,işbirliği ve dayanışmaya önem veren, İstanbul’da en öncü eğitim-öğretim kurumu olarak, öğrencilerimizin ve ülkemizin ihtiyaçları, 21.Yüzyılın gerçekleri, yeni öğrenme teorileri ve yaklaşımları doğrultusunda geliştiren,Ulusal ve Uluslararası seviyede başarılara hedefleyen sanatçı bireyler yetiştirmektir.
MisyonBakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda ve Milli Eğitim Bakanlığının amaç ve hedefleri kapsamında okulumuz;
resim ve müzik alanlarında yetenekli gençlerimizi uzman yönetim ve öğretim kadrosuyla, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
Bu şuurla estetik duygusu gelişmiş, liderlik bilgi ve becerileriyle donanmış genç yeteneklerimizi, analitik düşünen,sanatı tanıyan, koruyup, paylaşan, geliştiren,özgün fikirlere sahip Milli ve milletler arası sanat eserlerini tanıyıp,yorumlayabilen, sanatçı duyarlılığına sahip olarak hayata ve özel yetenekle öğrenci alan yüksek öğretim programlarına hazırlamaktır.
Telefon02128925712
AdresKİRAZLI MAH. 1232. SK. NO 17 BAĞCILAR / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://bagcilarhbgsl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE MERKEZİ
Ulaşımİlçe merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır. Kirazlı mahalle muhtarlığına yürüme mesafesindedir.KİRAZLI METRO İLE YENİ MAHALLE METROYA YÜRÜME 5 DK. YENİ MAHALLE OTOBÜS DURAKLARINA YÜRÜME 5 DK.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır. Kirazlı mahalle muhtarlığına yürüme mesafesindedir.
Servis BilgisiNiksar Turizm tarafından servis taşımacılığı yapılacaktır. Servis sorumlusu Serkan ÖNDER Tel: 0(535) 290 9953
Kontenjan Bilgileri9.Sınıflar Türk Halk Müziği: Kontenjan 30
Türk Sanat Müziği:Kontenjan 30
Resim :Kontenjan 30

10.Sınıflar Türk Halk Müziği: Kontenjan 30
Resim : Kontenjan 30
Ders Saatleri09:00 - 15:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı82
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı6
Kaynak:https://bagcilarhbgsl.meb.k12.tr/34/27/767500/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)