İstanbul / Bağcılar Bağcılar Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://aydindoganmtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAdımızdan aldığımız güçle, var olduğumuz noktada yeni bir çığır açmak; çağın gerektirdiği kalitede bir eğitim, öğretim ve disiplin anlayışıyla yurt içinde ve Ulu Türk Dünyasında aranılan bir kurum olmak.
MisyonEğitim ve öğretim programlarını, Türk Millî Eğitiminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda ve çağın gerektirdiği bütün imkânları kullanarak uygulamak. Öğrenci merkezli bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam hazırlamak. Böylece eğitim ve öğretim kalitesini en üst bir seviyeye çıkarmak temel işlevimizdir.
Türk kültürünün değerlerini ve Atatürk ilkelerini universal bir bakışla bütünleştirebilen, kişilik farklılıklarını dikkate alarak kendini ve toplumunu sürekli geliştiren, değişime açık, kendisiyle barışık, sağlıklı, güven duygusu ve öz denetimi gelişmiş, ilişkilerinde dürüst ve hoşgörülü, kendisi, Türk milleti ve dünya geleceği için sorumluluk almaya hazır kişiler yetiştirmektir.
Telefon0 (212) 655 10 54
Faks(212) 655 1074
Adres15 Temmuz Mahallesi 1387. Sokak No3 Güneşli, Bağcılar / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://aydindoganmtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİstanbul´un Bağcılar ilçesi´nin Güneşli semtinde Evren mahallesinde yer alan okulumuz, eskiden Hoca Ahmet Yesevi parkının olduğu mevkidedir. Dolayında Güneşlipark AVM, Güneşli Polis Merkezi Amirliği, çevredeki halkın bilmeden Tatar dediği fakat Doğu Türkistan´dan gelmiş Kazak Türkleriyle meskun Kazakkent´te yer alır. Okulumuzun doğu yönü ön cephesinde Kazak Türkleri anıtı, güney cephesinde Üsküp İlkokulu bulunur.
UlaşımBağcılar meydanına 3 km, Kirazlı metro durağına 1,5 km, Bağcılar Belediyesine 1 km, Uluslararası Atatürk Hava Limanına 6 km uzaklıktadır. Otobüs 97, 97M, 97GE, MK42
Dolmuş Kirazlı-Güneşli-Ömür
Merkezden UzaklıkBağcılar meydanına 3 km, Kirazlı metro durağına 1,5 km, Bağcılar Belediyesine 1 km, Uluslararası Atatürk Hava Limanına 6 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiBağcılar ve dolayındaki ilçelerin çoğuna okul servisimiz vardır.
Ders Saatleri08.00 - 16.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı1343
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://aydindoganmtal.meb.k12.tr/34/27/974151/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)