İstanbul / Ataşehir Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Telefon:0216 572 56 87 Adres:Oyacı Sokak . No11 İçerenköy Ataşehir/İSTANBUL
İlçe Merkezi: 3KM. İl Merkezi:22,7KM
Okulumuza Kadıköy-Bakkalköy Minibüsleri,19F Yeditepe Üniversitesi-Fındıklı Otobüsü,19D Ümraniye-Bostancı, 14KS Kadıköy-Sultanbeyli, 319 Kayışdağı-Kadıköy, 10 Ümraniye Devlet Hastanesi- Bostancı, 14T Taşdelen-Kadıköy otobüsleri ile ulaşılabilir.
Web Sitesi:https://ykbeyatliortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Ataşehir Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Ataşehir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Ataşehir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ykbeyatliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretimdeki temel ihtiyaçlarımızın belirlenerek bunların giderilmesi için gerekli tedbirler alınarak her çocuğa eğiti m ve öğretim hakkından eşit,ihtiyaç ve yetenekleri doğrultusunda fırsat tanımaktır.



İnanıyoruz ki…

Öğretmen,öğrenci birbirinin gelişimine katkılarını farkında olacaklar.



İnanıyoruz ki…

Okullar kendi çevrelerinin sosyal duygusal bilimsel mesleki gelişim alanlarıdır.



İnanıyoruz ki…

Bir okul bulunduğu çevrenin gerçek değişim ve gelişim merkezidir.



İnanıyoruz ki…

Paydaşlarının huzur bulduğu ortam onların gelişim arenalarıdır.



İnanıyoruz ki…

Bireylerin öğrenmeyi temel ihtiyaç ve saygınlık olarak kabul ettiği bir toplum gelişi m sürecini en hızlı tamamlayan toplum olur.
MisyonTüm öğrencilerimizin hayata karşı iyi hazırlanmasını sağlamak amacıyla onların ilgi ,istek ve yeteneklerine uygun bilgi ve becerileri , farklılığı kabul eden yeniliğe açık enpati kurabilen ve bu uğurda tüm paydaşların ona doğru desteği vermesini sağlayan bir hizmet unsuru olmaktır.



Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin bir üretim olduğu fikri ile sonuçlarını takip etmek ve daha iyiye doğru süreklilik arz eden bir görev sorumluluğu ile çalışma sürecine girmiş bulunmaktayız.



Tüm öğrencilerimizin eğitim öğretim etkinliklerinden alabileceği en yüksek verimle faydalanması hayata yetenek ve becerileri doğrultusunda en iyi şekilde hazırlanmasıdır.Gelecek yeni neslin elindedir.Yeni nesil ne kadar eğitimli yetişirse toplum o denli hızla ve doğrusal olarak gelişir.Yahya Kemal Beyatlı İ.Ö.Okulu bölgesinin en yerleşik en eski kurumudur.İş birliği ile eğitsel alt yapı ve meteryallerini günün ihtiyaçlarına dönük olarak %90 karşılamayı başarmış bir kurumdur.
Telefon0216 572 56 87
Faks0216 573 37 48
AdresOyacı Sokak . No11 İçerenköy Ataşehir/İSTANBUL
İlçe Merkezi: 3KM. İl Merkezi:22,7KM
Okulumuza Kadıköy-Bakkalköy Minibüsleri,19F Yeditepe Üniversitesi-Fındıklı Otobüsü,19D Ümraniye-Bostancı, 14KS Kadıköy-Sultanbeyli, 319 Kayışdağı-Kadıköy, 10 Ümraniye Devlet Hastanesi- Bostancı, 14T Taşdelen-Kadıköy otobüsleri ile ulaşılabilir.
İnternet Sitesihttps://ykbeyatliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun bulunduğu Ataşehir 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Maltepe, batısında Kadıköy, kuzeybatısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine komşudur. İlçe 25,84 kilometrekaredir, nüfusu 351.046´dir ve sınırları dahilinde toplam 17 mahalle vardır.
UlaşımOkulumuza Kadıköy-Bakkalköy Minibüsleri,19F Yeditepe Üniversitesi-Fındıklı Otobüsü,19D Ümraniye-Bostancı, 14KS Kadıköy-Sultanbeyli, 319 Kayışdağı-Kadıköy, 10 Ümraniye Devlet Hastanesi- Bostancı, 14T Taşdelen-Kadıköy otobüsleri ile ulaşılabilir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezi: 3KM. İl Merkezi:22,7KM
Ders Saatleri09:10 - 15:10
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı89
  • Öğrenci Sayısı1134
  • Derslik Sayısı43
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ykbeyatliortaokulu.meb.k12.tr/34/34/731882/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)