İstanbul / Arnavutköy Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://aksemsettinanadoluihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına saygılı, demokrasiye inanan, katılımcı, vatana ve millete yararlı bireyler yetiştirmek, en verimli şekilde eğitim ve öğretim faaliyetini gerçekleştirmek için varız.
MisyonKur´an’ ın rehberliğinde, Peygamber Efendimizin önderliğinde, pozitif bilimlerin ışığında; öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle işbirliği içerisinde, ülkemizi tüm dünyada lider ülke konumuna getirecek, bilgisini irfanı ile tamamlamış, ahlaklı ve münevver nesiller yetiştirmektir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
Telefon0212 771 57 74
AdresHADIMKÖY MAH. TUĞCU SOK. NO 14 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://aksemsettinanadoluihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİstanbul´un Arnavutköy ilçesine bağlı, TOKİ,KİPTAŞ ve HADIMKÖY VEFA konutlarının bulunduğu, daha bir çok konut projlerinin hayata geçirildiği,ev kiralarının makul ölçüde olduğu, ulaşımın her 10 dakikada bir, belediye ve özel halk otobüsleri ya da dolmuşlarla kolaylıkla sağlanabildiği, gelişmekte ve güzelleşmekte olan bir yerleşim yeridir.
UlaşımArnavutköy İlçe Merkezine Uzaklık 13 km, İstanbul İl Merkezine Uzaklık 48 km ´dir.Servis, toplu taşıma ve dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkArnavutköy İlçe Merkezine Uzaklık 13 km, İstanbul İl Merkezine Uzaklık 48 km ´dir.
Servis BilgisiVar
Ders Saatleri09:00 - 16:20
Yabancı Dilİngilizce ve Arapça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı284
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://aksemsettinanadoluihl.meb.k12.tr/34/35/768240/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)