Isparta / Yalvaç Yukarı Kaşıkara İlkokulu

Telefon:0246 4653105 Adres:Isparta/Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü Web Sitesi:https://yalvacyukarkaskaraio.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Yalvaç Okulları, Isparta İlkokulları, Isparta Yalvaç İlkokulları, İlkokul Haberleri, Isparta İlkokul Haberleri, Isparta Yalvaç İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYakın hedef olarak ilçemizde, uzak hedef olarak ilimizde örnek alınabilecek model bir okul olmak. okulumuzda eğitim görmeyi ayrıcalık olarak gören mutlu bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MisyonÖğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutarak; Onları: "Milli Eğitimim genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletein milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, ve geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş, işbirliğine önem veren yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır´BİZ´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."
BaşarılarOkulumuz 2012 SBS´de sınava giren 11 öğrenciden 4´ünü anadolu sağlık meslek lisesine, 1´ini anadolu lisesine, 2´sini anadolu imam hatip lisesine, 1´ini Otelcilik ve Turizm Meslek lisesine yerleştirerek %78 oranında başarı sağlamıştır.
Telefon0246 4653105
AdresIsparta/Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü
İnternet Sitesihttps://yalvacyukarkaskaraio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYalvaç Yuakarıkaşıkara Köyü
UlaşımOkulumuzISPARTA´ya 100KM, YALVAÇ´a ise 37 KM uzaklıktadır. Ulaşım kasabanın dolmuşlarıyla sağlanır. Öğretmen servisi vardır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzISPARTA´ya 100KM, YALVAÇ´a ise 37 KM uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliOkulumuzda ikili eğitim verilmektedir.
Ders Saatleri13:10-18:00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer(Kömür)
İnternet BağlantısıADSL
Projelerİyi Tarım Uygulamaları
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı68
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://yalvacyukarkaskaraio.meb.k12.tr/32/11/706358/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)