Isparta / Şarkıkaraağaç Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon:02464112054 Adres:CAMİKEBİR MAH. 112 ALAADDİN AKGÜN CAD. SARKIKARAAGAC ÖĞRETMEN EVI BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 201 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA Web Sitesi:https://sarkikaraagacogretmenevi.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Şarkıkaraağaç Okulları, Isparta Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları, Isparta Şarkıkaraağaç Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları, Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri, Isparta Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri, Isparta Şarkıkaraağaç Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Haberleri
Kaynak:https://sarkikaraagacogretmenevi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemizin bu cennet köşesinde,güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü,hoşgörülü,sevgi ve saygı temeline dayalı,kaliteli hizmet verebilmektir.Verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye de örnek öğretmenevleri arasına girebilmektir.
MisyonBaşta öğretmenlerimiz olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer bakanlıklar merkez ve taşra teşkilatı personelinin birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içerisinde olmalarını,sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesi,mesleki ve kültürel gelişmelerini,hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamaktır.
Telefon02464112054
AdresCAMİKEBİR MAH. 112 ALAADDİN AKGÜN CAD. SARKIKARAAGAC ÖĞRETMEN EVI BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 201 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
İnternet Sitesihttps://sarkikaraagacogretmenevi.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl merkezine 120 kmKarayolu ile Şarkikaraağaç´tan Isparta´ya yarım saatte bir minibüs,ayrıca şehirler arası otobüs şirketleri çalışmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 120 km
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sarkikaraagacogretmenevi.meb.k12.tr/32/09/971197/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)