Isparta / Merkez İbrahim Şener Anaokulu

Telefon:0246 232 30 83 Adres:ANADOLU MAH. 4206 SK. IBRAHIM SENER SİTESİ İNRAHİM ŞENER ANAOKULU BLOK NO: 12 MERKEZ / ISPARTA Web Sitesi:https://ibrahimseneranaokulu.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Merkez Okulları, Isparta Anaokulları, Isparta Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Isparta Anaokulu Haberleri, Isparta Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://ibrahimseneranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak onların plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama, yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici öğretmenin ise teşvik edici öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan Türk toplumunun özelliklerine uygun, onların bir sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitimi vermeyi amaçlıyoruz.
MisyonOkulumuzda çocuklar bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren değerlerimize bağlı doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Okul olarak aile katılımlarını gönülden desteklemekte, ev ziyaretleri ile çocuk aile ikilisinin birlikte öğrenmesine önem vermekteyiz. Kurumumuz okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken ilimizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
Başarılar1.2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Bayrak ödülünü almıştır.
2.Tübitak -4004- Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ´Gezici Bilim Şenliği Proje Yarışması´3.sü
Telefon0246 232 30 83
Faks1
AdresANADOLU MAH. 4206 SK. IBRAHIM SENER SİTESİ İNRAHİM ŞENER ANAOKULU BLOK NO: 12 MERKEZ / ISPARTA
İnternet Sitesihttps://ibrahimseneranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAnadolu Mahallesi 4206 SOK NO:14 ISPARTA/MERKEZ
UlaşımOkulumuz il merkezinde bulunmaktadır. Velilerimizin kişisel araçlarıyla olmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:00-18:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı277
  • Derslik Sayısı5
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ibrahimseneranaokulu.meb.k12.tr/32/01/966088/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)