Isparta / Merkez Ali Haydar Albayrak İlkokulu

Adres:Adres MERYEM ALBAYRAK ORTAOKULU BİNASI ÖĞLECİ GRUP Yedişehitler Mahallesi 2959 Sokak No 46 Isparta /Merkez Web Sitesi:https://alihaydaralbayrakilkokulu.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Merkez Okulları, Isparta İlkokulları, Isparta Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Isparta İlkokul Haberleri, Isparta Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://alihaydaralbayrakilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
MisyonBiz Ali Haydar Albayrak İlkokulu; el ele verip çalışarak bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
AdresAdres MERYEM ALBAYRAK ORTAOKULU BİNASI ÖĞLECİ GRUP Yedişehitler Mahallesi 2959 Sokak No 46 Isparta /Merkez
İnternet Sitesihttps://alihaydaralbayrakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriIsparta merkez Yedişehitler Mahallesi 2952 sokakta
Ulaşımİl merkezindeÖzel halk otobüslerinden Mevlana istikametine gidenlere binilir, mevlana camiinde inilir. okul mevlana camii civarındadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezinde
Ders Saatleri13:40 / 18:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz, Kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı403
  • Derslik Sayısı17
Kaynak:https://alihaydaralbayrakilkokulu.meb.k12.tr/32/01/701809/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)